Skip to content
Newsfeed

Up-close beelden van Tyler, The Creator sneakers voor Louis Vuitton

19 maart 2024 15:58
Up-close beelden van Tyler, The Creator sneakers voor Louis Vuitton

Recent zagen we de eerste beelden van rapper Tyler, The Creator zijn collectie voor Louis Vuitton. Sinds 2022 is Pharrell Williams de Creative Director van de menswear lijn van Louis Vuitton. Tyler en Pharrell zijn geen onbekenden van elkaar en kijkend naar Tylers stijl, is deze cross-over zeker een hit.

Eind februari 2024 verschenen de eerste beelden van de nieuwe Louis Vuitton Menswear collectie. De collectie was ontworpen door Tyler, The Creator, bekend van nummers als ‘EARFQUAKE’, ‘See You Again’ en ‘NEW MAGIC WAND’. De debuutcollectie toont kleurrijke designs, gekenmerkt door het Louis Vuitton monogram.

In tegenstelling tot Pharrells laatste runway waarin de Amerikaanse cowboy centraal stond, lijkt Tylers collectie zich meer gefocust te hebben op een piloten thema. De campagne toonde de modellen, waaronder Tyler zelf, op een vliegveld, bepakt met Louis Vuitton koffers en al. Nu zien we de eerste sneakers uit de collectie.

De footwear collectie komt met diverse silhouetten, waaronder leren hotelslippers, een Dandy Loafer met grove naden en een Waves Derby met opvallende zolen. De Louis Vuitton Trainer lijkt echter de show te stelen en arriveert in twee pastelkleurige colorway, beiden bedekt met het LV-monogram.

De sneakers zullen hoogstwaarschijnlijk exclusief bij Louis Vuitton droppen in de komende maanden. De prijs is nog niet bekend, maar deze zal aan de hoge kant zijn. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Tyler the Creator Louis Vuitton
Tyler the Creator Louis Vuitton