Newsfeed

UNO krijgt zijn eigen paartje van de Nike Air Force 1 Low

21-10-2021
UNO krijgt zijn eigen paartje van de Nike Air Force 1 Low

Voor het 50-jarige bestaan van het kaartspel UNO brengt Nike de UNO x Air Force 1 Low uit. De sneaker is helemaal in thema gezet van het spel en komt gekleed in de bekende kleuren van de kaarten.

UNO

Uno is een Amerikaans kaartspel en komt erg overeen met het kaartspel ‘Pesten’. De kaarten bestaan uit vier kleuren die genummerd zijn van 0 tot 9. Daarnaast zijn er nog een aantal andere pestkaarten bij inbegrepen. Het doel van het spel is om je kaarten zo snel mogelijk weg te werken. Vergeet natuurlijk niet om “UNO!” bij je laatste kaart te roepen.

UNO x Nike Air Force 1 Low

Er zijn een hoop elementen te vinden op het aankomend paartje. Deze verwijzen allemaal naar het kaartspel en zijn 50-jarige jubileum. Zo zijn de kleuren blauw, rood, groen en zwart op het bovenwerk van de sneaker te vinden. Dit zijn de kleuren van de kaarten in het spel.

Verder komt de tong gekleed in een zwart jasje. Hierover zijn witte veters geplaatst. Ook de toebox en zolen van dit paartje zijn wit van kleur. Op de hiel is het logo van UNO gestikt. Daarnaast kun je op de binnenzolen een zwarte UNO kaart vinden, hierop staat ’50’ in het wit geschreven en verwijst naar het 50-jarige jubileum van het spel.

De UNO x Nike Air Force 1 Low heeft nog geen officiële releasedatum ontvangen. Houd onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter om niks van deze release te missen.

Uno x Nike Air Force 1 Low
Uno x Nike Air Force 1 Low
Uno x Nike Air Force 1 Low
Uno x Nike Air Force 1 Low