Skip to content
Upcoming

De Unity x adidas Continental Vulc ‘Cloud White’ komt eraan

24 augustus 2020 18:22
De Unity x adidas Continental Vulc ‘Cloud White’ komt eraan

Unity Press is een samenwerking met adidas aangegaan om een prachtige, cleane Continental Vulc neer te zetten. Dit is aardig gelukt en samen hebben zij een heerlijke ‘Cloud White’ colorway samengesteld die deze week nog verkrijgbaar zal zijn!

De sneaker is ontworpen in samenwerking met Unity. Unity is een LHBTI+ project dat werd gestart door skaterboarders uit Oakland, Verenigde Staten. LHBTI staat voor lesbische vrouwen (L), homoseksuele mannen (H), biseksuelen (B), transgenders (T) en intersekse personen (I).

Voor deze samenwerking moest er diep in het archief gedoken worden. De sneaker beschikt namelijk over een zool waarvan de textuur is verwerkt in een new-wave tennisstijl. Daarnaast is de toecap versterkt en is het bovenwerk gemaakt van stevig suède zodat de sneaker langer mee gaat. De stiksels die op het bovenwerk zijn te vinden geven de sneaker een nostalgische look and feel. Door dit simpele kleur gebruik is de sneaker super clean geworden en perfect voor de laatste zomermaanden.

Aankomende vrijdag, 28 augustus 2020, zal de Unity x adidas Continental Vulc releasen via adidas en verschillende retailers. Check ook onze Releasekalender voor een volledige storelist overview. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.


Unity X adidas Continental Vulc 'Cloud White'

EH1808 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
adidas Continental Vulc
adidas Continental Vulc
adidas Continental Vulc
Images by Asphaltgold