Skip to content
Watch

Tweede aflevering van The Pay Check met Neenah

26 april 2022 18:00
Tweede aflevering van The Pay Check met Neenah

De tweede aflevering van The Pay Check zal op dinsdag 26 april 2022 om 20.00 uur te zien zijn. De host Pay Kolmüs praat in deze show met verschillende gasten over onderwerpen als hiphop, fashion, sneakers en alles daar omheen. Met als tweede gast: Neenah.

The Pay Check

Dinsdag 26 april 2022 om 20.00 uur zal de tweede aflevering van The Pay Check te zien zijn op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Pay Kölmus praat in deze show met verschillende gasten over onderwerpen in en buiten de sneakerwereld. De gasten hebben allemaal verschillende passies. Zo heeft Pay DJ’s, sportatleten, modeontwerpers en artiesten uitgenodigd voor de show.

The Pay Check

Pay Kölmus is van alle markten thuis. Al zo’n twintig jaar is ze actief als muziekjournalist en artist manager in de muziek en entertainment wereld. Gedurende haar carrière heeft ze artiesten geïnterviewd zoals Public Enemy, Nas, Ne-Yo en Ice Cube. Daarnaast heeft ze ook haar eigen radioprogramma gehad.

Met haar uitgebreide kennis over het muziek landschap, heeft ze verschillende functies behaald. Op het moment is ze lid van de Raad van Toezicht bij De Melkweg, een groot hiphop stage in Amsterdam. Ze heeft edities van Amsterdam Dance Events gehost en daarnaast begeleidt ze beginnende artiesten aan de Ivy Chanel Music Academy (IMCA) in London. Om het rijtje af te sluiten heeft ze een grote passie voor sneakers, voornamelijk de Nike Air Max 1.

Neenah

In de tweede aflevering van de The Pay Check, is Neenah te gast. Neenah is een multi-platina mixing engineer uit Amsterdam. Haar passie voor muziek kwam al snel naar voren. Op 15-jarige leeftijd begon ze haar eigen nummers te maken in Fruityloops en Adobe Audition.

Sindsdien heeft ze met talloze artiesten van over de hele wereld samengewerkt als mix engineer, producer, en schrijfster/zangeres. Haar stem en productie zijn al meer dan tien jaar verbonden aan de grootste namen binnen de hiphopwereld.

Neenah volgde een opleiding voor muziekproductie aan het SAE Institute Amsterdam. Daarnaast was ze in 2010 de eerste vrouwelijke producer die de Battle of the Beatmakers in Toronto, Canada, won. Op dit moment richt ze zich vooral op haar werk als mixing en mastering engineer. Het weerhoudt haar echter niet om door te gaan met schrijven, zingen en eigen muziek produceren.

Tweede aflevering

Neenah is de tweede gast van The Pay Check. In de show wordt er in een laid-back sfeer gepraat, gelachen en gediscussieerd. Tijdens de show komen er verschillende onderwerpen voorbij, denk hierbij aan sneakers en muziek.

Op dinsdag 26 april 2022 zal om 20.00 uur de tweede aflevering online gaan. Deze is op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers te bekijken. Hou vooral ook onze Instagram in de gaten om up-to-date te blijven over de komende episodes van The Pay Check.