Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Nike Air Force 1 LXX colorways droppen morgen zaterdag 17 oktober

16 oktober 2020 08:36
Twee nieuwe Nike Air Force 1 LXX colorways droppen morgen zaterdag 17 oktober

We hoeven niet meer te wachten want de twee nieuwe Nike Air Force 1 LXX colorways zijn al vanaf morgen, zaterdag 17 oktober, om 09:00 uur verkrijgbaar. Nike geeft de iconische basketbalschoen uit de jaren 80 een vernieuwde look door speelde elementen toe te voegen. Het is overigens een WMNS release, maar dit model is stoer genoeg voor iedereen.

Al eerder hebben we de Air Force 1 LXX gesproken en laten zien. Nu de release datum dichterbij is en de sneaker nog steeds erg geliefd is, moeten we hem nog een keer bespreken! De Air Force 1 laat zijn OG basketbal stijl nooit los, maar durft wel te spelen met nieuwe details en collorways. Deze nieuwe release is de perfecte combinatie, van de oude klassieke sneaker, met een moderne twist!

Nike Air Force 1 LXX details

De sneaker verschijnt in twee colorways. Een ‘White/Pink Rise/Bleached’ Aqua en een Wit/University Red/Game Royal. Al hoewel de sneakers het zelfde zijn, zien we dat er gebruik gemaakt is van verschilllende materialen, kleuren en printjes. Bij de ‘Pink Rise’ colorway zien we een krokodillen print op de ‘inside out’ swoosh. Waar de rechter sneaker een blauwe backtap heeft, is het bij de linker roze. Ook bij de rode ‘Snake skin’ colorway wisselen de kleuren elkaar goed af. We zien een op slangen huid geïnspireerde print over de swoosh en backtab. Op beide sneakers zien we dat er niet alleen een inside out swoosh is, maar ook te lip is omgedraait. Het matenlaber zit namelijk boven op de lip. Als laatste, zien we dat de sticksels extra opvallend zijn als tof detail. Bekijk de foto’s van deze toffe paartjes, onder aan het blog.

Image by END

Release

De sneakers zijn vanaf zaterdag 17 oktober te bemachtigen, voor een prijs van €110,- De Air Force’s zijn te verkrijgen bij o.a. Nike en diverse geselecteerde retailers. Bekijk het store overzicht hieronder! Volg Sneakerjagers op Instagram of bekijk onze releasekalender, om nooit een release te missen! Lees onze blogs voor extra informatie, achtergrond verhalen en release data.

Nike Air Force 1 LXX 'Snakeskin'

DC1164-100 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 LXX 'Pink Rise'

DC1164-101 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders