Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de New Balance 1500

16 januari 2019 10:10
Twee nieuwe colorways voor de New Balance 1500

De New Balance 1500 is een klassiek model van het Amerikaanse merk. Het is dan ook een zeer geliefde sneaker die nu twee nieuwe colorways heeft gekregen.

Het model is geïntroduceerd in 1989 en staat bekend om zijn strakke lijnen. De schoen werd wel geïntroduceerd als hardloopschoen maar het was eigenlijk meer een all-round sportschoen. In het verleden heeft de sneaker ook veel verschillende zeer succesvolle collabs gehad, zoals het ‘Toothpaste’ pack. Op de sneakers word vaak gebruik gemaakt van premium materialen wat voor goede kwaliteit zorgt.

De nieuwe colorways zijn perfect voor het huidige seizoen, ze hebben dan ook rustige colorways gekregen die niet te opzichtig zijn. De overlay op de sneaker komt in een zwarte kleur en is gemaakt van suede. Het mesh op de sneaker komt in een lichtgrijze kleur. De verschillen tussen de twee sneakers zijn de mudguard, op de ene sneaker is deze groen en op de andere colorway is deze bruin. De mudguard is gemaakt van leer, wat er voor zorgt dat ook op deze sneakers weer mooie materialen zitten.

De sneaker zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Check hier onder alle foto’s en alle release info die je nodig hebt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance 1500 TBT

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €170,-
Colorway: Brown
Stylecode: 702151-60-9
Bekijk hier de storelist>>


New Balance 1500 TBT

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €170,-
Colorway: Green
Stylecode: 702151-60-6
Bekijk hier de storelist>
>

Afbeeldingen: 43einhalb