Upcoming

Twee heerlijke colorways voor de Air Force 1 ’07 Essential

20 april 2021 21:00
Twee heerlijke colorways voor de Air Force 1 ’07 Essential

De Air Force 1 is nog altijd een groot favoriet. Terecht, volgens ons! Ook Nike is nog niet klaar met het silhouette en blijft ons trakteren op nieuwe releases. Twee nieuwe colorways van de Air Force 1 ’07 Essential zijn gedropt en beschikken over gouden details!

Beide paartjes beschikken over een wit, lederen bovenwerk en dezelfde gouden details. Het verschil zit hem in de kleur van de Swoosh en backtab. Bij het eerste paartje is deze zwart, voor een classy look. Terwijl het andere paartje een zachte roze kleur heeft voor een meer vrouwelijke look.

Nike Air Force 1 '07 Essential
CZ0270-102
Nike Air Force 1 '07 Essential
CZ0270-103

Nike Air Force 1 ’07 Essential

De Nike Air Force 1 ’07 Essential is dichtbij zijn klassieke look gebleven, maar wordt dit keer aangesterkt met gouden details. Het goud waar we het over hebben, is te vinden op de Mini-Swoosh op de voorkant, wat een extra leuk detail is op de sneaker. Ook zien we de kleur terug komen op de hiel, in de zwarte en roze backtab. Als laatste zien we ook goud terug op de veters en branding op de tong, wat het paartje één geheel maakt.

Ondanks zijn wat chice look, zien we nog altijd de sportieve basketball look van de Air Force 1. De Air Force 1 is de perfecte basis voor elk outfit. Met deze gouden details krijgt je outfit ook nog eens een extra boost!

Nike Air Force 1 '07 Essential

Als je nog opzoek bent naar een sneaker voor de zomer, ben je hier op het juiste adres! Door de witte basis is dit paartje namelijk perfect voor de zonnige dagen. De Nike Air Force 1 ’07 Essential is verkrijgbaar bij Nike voor een prijs van €99,99!

Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential

CZ0270-102 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 Essential 'Rust Pink'

CZ0270-103 · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders

Sneakerjagers houd je op de hoogte van sneaker release’s via onze blog pagina en releasekalender. Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor meer sneaker content voor dames. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden, om nooit meer een release, restock of shock drop te missen!

The Turnover