Skip to content
Newsfeed

Travis Scott en Nike onthullen de Jumpman Jack Trainer ‘Sail’

6 december 2023 13:53
Travis Scott en Nike onthullen de Jumpman Jack Trainer ‘Sail’

Travis Scott en Nike hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen, variërend van de Air Jordan 1 tot de Air Max 1. Nu kunnen we ook uitkijken naar hun nieuwste eigen creatie: de Jumpman Jack! Een colorway die we in 2024 kunnen verwachten is de Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Sail’.

🎨 Colorway: Sail
#️⃣ Stylecode: DR9317-100
📅 Releasedatum: lente 2024
💰 Prijs: TBA

Dit nieuwe model van Travis Scott en Jordan Brand kenmerkt zich door een bruin, mesh bovenwerk, gecombineerd met getrommeld leer in wit en Sail op de overlays en suède details op de hakken. Andere opvallende kenmerken zijn onder andere de band op de middenvoet, rode Jumpman-logo’s op de tong, de Cactus Jack-smiley op de hielen en “Jack”-logo’s op de rubberen buitenzool. Ook mag de iconische omgekeerde Swoosh natuurlijk ontbreken, die ditmaal in een crèmekleur is weergegeven.

De exacte releasedatum is nog niet bevestigd, maar volgens onze bronnen zal de Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Sail’ tijdens de lente van 2024 releasen in volledige familiematen. Zodra we meer informatie hebben, brengen we je via onze Instagram en nieuwspagina op de hoogte.

Bekijk ondertussen hieronder de eerste foto’s voor een gedetailleerde eerste blik!

Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail'
Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail' band
Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail' logo
Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail' smiley
Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail' buitenzool
Travis Scott x Jordan Jumpman Jack Trainer 'Sail'