Upcoming

Travis Scott Air Jordan 6 // Closer Look

28 juni 2019 14:49
Travis Scott Air Jordan 6 // Closer Look

Na het grote succes van de Travis Scott x Air Jordan 1 zijn er nieuwe foto’s verschenen van de Travis Scott Air Jordan 6. Net als de Jordan 1 zit hij vol met verrassende details en op de nieuwe foto’s zijn deze nog beter te zien.

Er waren al eerder foto’s beschikbaar van de nieuwe samenwerking tussen Jordan Brand en Travis Scott. Op die foto’s was natuurlijk het vakje aan de zijkant van het bovenwerk. Op de nieuwe foto’s zijn de details van het vakje nog beter te zien. Zo is het logo van het label van Travis Scott te zien aan de binnenkant van de sneaker.

Ook op de hak van de rechter sneaker is het logo van Cactus Jack Records te vinden. Op de linker sneaker is natuurlijk het Nike Air logo te vinden. Beide logo’s zijn, net als het logo in het vakje, rood gekleurd. Dit past perfect bij het groene suède op het bovenwerk. Ditzelfde Cactus Jack logo is terug te vinden onder het lipje bij de veters. Dit lipje is al sinds de eerste release van de Air Jordan 6 aanwezig op de sneaker en Travis Scott heeft hier goed gebruik van gemaakt. Net als de andere logo’s is dit logo ook weer rood gekleurd.

Tenslotte zien we dat het groene bovenwerk op een zwart en crème witte zool staat. Onder de zool staat het Jumpman logo in het rood.

Er is nog geen exacte release datum bekend van de Travis Scott Air Jordan 6. Wel word verwacht dat hij nog in de zomer van 2019 zal releasen. Ook wordt verwacht dat hij voor ongeveer €250 verkocht zal worden.

Travis Scott Air Jordan 6
Travis Scott Air Jordan 6
Travis Scott Air Jordan 6
Images by @Solebyjc
The Turnover