Skip to content
Newsfeed

Tower London treedt toe tot de AntetokounBros Board

15 december 2023 20:09
Tower London treedt toe tot de AntetokounBros Board

Onlangs presenteerde Tower London trots een nieuwe samenwerking met AntetokounBros, het krachtige Griekse merk van Giannis, Thanasis, Kostas en Alex. Deze unieke samenwerking verenigt de werelden van schoenen, streetwear, sport, familie en Grieks erfgoed. Ook zet het de toon voor verdere groei en bouwt voort op de sterke band tussen beide merken.

Het is daarom ook een belangrijke mijlpaal voor Tower London, de meervoudig bekroonde, onafhankelijke schoenenwinkel.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met AntetokounBros, het is een dynamisch streetwear modemerk dat de diepgewortelde overtuigingen van de Antetokounmpo familie in broederschap, saamhorigheid en solidariteit weerspiegelt. Bovendien produceren ze hun hoogwaardige kleding exclusief in Griekenland.

“We zijn erg blij dat het merk AntetokounBros samenwerkt met de gebroeders Demopoulos en Tower London. We delen dezelfde waarden, principes, ethos en hebben een diepe waardering voor onze familie en Griekse afkomst. Geïnspireerd door een gevoel van broederschap willen we niet alleen een alliantie voor de detailhandel creëren, maar ook een toegewijd ondersteunend gemeenschapscentrum waar families en vrienden elkaar kunnen ontmoeten, kunnen floreren en vreugde en steun kunnen vinden om hun nalatenschap op te bouwen,” zei Thanas Antetokounmpo.

Weten wat er nog meer in de wereld van sneakers en streetwear speelt? Neem dan eens een kijkje op onze nieuwspagina!