Skip to content
Staff Picks

Top 10 beste Back To School adidas schoenen

24 augustus 2021 13:20
Top 10 beste Back To School adidas schoenen

adidas heeft een hoop sneakers en kleding in hun Back To School lijn waarmee jij de show kan stelen op de eerste schooldag. Van frisse kicks tot comfortabele kleding. Bij adidas kan je terecht voor al deze items.

Om jou te helpen met een keuze te maken tussen al deze paartjes hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Scroll naar beneden om deze lijst te bekijken. Wil je liever zelf tussen alle Back To School items van adidas scrollen? Klik dan op de knop hier onder.

1. adidas Ozweego | GW2550

We beginnen de lijst met onze favorieten met de adidas Ozweego. Dit silhouet heeft een blauw bovenwerk en een crème kleurige outsole. Het model heeft een luxe bovenwerk gemaakt van verschillende materialen. De schoen heeft een zachte demping in de zool om zo comfortabel mogelijk de dag door te kunnen gaan.

Dit model kost €120,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Klik op de afbeelding om een paartje te scoren.

Adidas back to school Ozweego

2. adidas Forum Low | FY7756

De adidas Forum Low, een klassieker die de attitude van de jaren tachtig weer terug brengt. De schoen heeft een wit lederen bovenwerk met blauwe accenten. Op het bovenwerk zit een strap wat de vintage uitstraling complementeert.

Dit paartje kost €100,00 en zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Klik op de afbeelding hier onder om dit paartje te shoppen.

Adidas Forum Low

3. adidas ZX 2K Boost 2.0 | GZ7733

De adidas ZX 2K Boost 2.0 is geïnspireerd op basis van de digitale en tastbare tevredenheid van ons dagelijks leven. Het model bevat van een donkerblauwe bovenwerk met gele overlopende strepen aan de zijkant. De witte boost zool en gele hielkap van de Adidas ZX 2K Boost 2.0 brengt jouw voeten in ultieme comfort.

Dit model kost €140,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Klik op de afbeelding om er meteen eentje te bestellen.

Adidas back to school ZX 2K Boost 2.0

4. adidas NMD_R1 Prime Blue | GZ9257

De beroemde adidas NMD_R1 is gemaakt van Primeblue materiaal. Dit is samengesteld van plastic afval uit de zee. De schoen heeft een zwart Primeknit bovenwerk met een klein, wit Adidas logo op de tong. Het model is zo ontworpen dat het een sokachtige pasvorm heeft, ideaal om er meteen mee op stap te kunnen gaan.

Deze schoen kost €140,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Door op de afbeelding te klikken kan je snel en makkelijk een paartje aan je collectie toevoegen.

Adidas NMD_R1 Prime Blue

5. adidas Superstar | GV7671

De adidas Superstar is een echte klassieker. Het model is volledig wit met een aantal zwarte accenten rondom de schoen. Dit silhouet is gemaakt van gerecyclede materialen, hernieuwbaar rubber en synthetisch leer. Zo lopen wij niet alleen stijlvol de les binnen, maar helpen wij ook mee met het redden van de planeet.

Dit model kost €100,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Om een paartje te kunnen scoren klik dan snel op de afbeelding.

Adidas  back to school Superstar

6. adidas Ozelia | H04251

De welbekende adidas Ozelia heeft een wit bovenwerk met een gedetailleerd stroomlijn design. Het heeft een adiPRENE-demping in de midsole verwerkt om zo in vol tempo van les naar les te kunnen lopen.

Een paar kost €110,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Klik op de afbeelding om snel een paartje te bestellen.

Adidas Ozelia

7. adidas Continental 80 stripes | GX3642

Voor een casual en sportieve look kijken we naar de adidas Continental 80 stripes. Het bovenwerk van de schoen is wit waar de kleur groen terug te vinden is bij de hiel, op de tong en op de strepen aan de zijkant. Het model bevat een crème kleurige outsole en is gemaakt van vegan materialen.

Deze vegan schoen kost €100,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Klik snel op de afbeelding om een paartje toe te voegen aan je collectie.

Adidas back to school Continental 80 stripes

8. Adidas Forum Tech Boost | Q46358

De adidas Forum Tech Boost combineert het verleden met de toekomst. Het model is een vernieuwd silhouet dat in elkaar is gemaakt met moderne Adidas technologieën. De schoen is volledig zwart met transparante accenten waardoor het een futuristische look krijgt.

Deze futuristische schoen kost €130,00 om aan te schaffen. Wil jij deze aan je voeten hebben? Klik dan op de afbeelding om er eentje te bestellen.

Adidas Forum Tech Boost

9. adidas ZX 10.000 | GZ7725

De kleurrijke adidas ZX 10.000 heeft een bovenwerk dat gemaakt is van textiel en suède. Het heeft een witte kleurbasis met oranje strepen. Het model voorziet van blauwe accenten dat is terug te zien in de insole, op de tong en bij de strepen aan de zijkant. De gele hielkap geeft dit paartje een vrolijke uitstraling.

Dit model kost €120,00 en is ook verkrijgbaar in een ander kleur. Klik op de afbeelding om snel een paartje te bestellen.

Adidas back to school ZX 10.000

10. adidas USA 84 | H02102

Als laatst hebben we de adidas USA 84. Deze casual schoen geeft jou nog steeds een sportieve uitstraling. Dit model heeft een groen bovenwerk van nylon en suède. Naast de kleur groen bezit de USA 84 ook de kleur wit in de strepen, bij de hiel en bij de zool.

Dit paartje kost €80,00 en is verkrijgbaar in een ander kleur. Door op de afbeelding te klikken kan je snel een paartje aan je collectie toevoegen.

Adidas USA 84

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws en de nieuwste releases? Volg ons dan op Instagram en Twitter en vergeet niet om je pushmeldingen op de Sneakerjagers App aan te zetten.