Skip to content
Newsfeed

To Infinity and Beyond: Crocs komt met Toy Story Clogs pack

22 februari 2024 08:00
To Infinity and Beyond: Crocs komt met Toy Story Clogs pack

Crocs zit niet niet stil als het gaat om opmerkelijke samenwerkingen. Onlangs zagen we de beste vrienden Lightning McQueen en Mater uit Cars verschijnen op de Classic Clog. En nu mogen we uitkijken naar twee nieuwe ontwerpen die hun inspiratie halen uit een animatiefilm. Niemand minder dan Buzz Lightyear en Sheriff Woody uit Toy Story krijgen hun eigen unieke Clog.

Crocs heeft ervoor gekozen om de karakteristieke kleuren, patronen en persoonlijkheden van de personages terug te laten komen op hun beroemde Clog, waardoor de twee vrienden echt tot leven komen.

Woody’s Clogs hebben het vestje met de koeienhuidprint op de neus, een rood bandanapatroon rond de instap, bruin ‘leer’ aan de hielband en een geruit patroon met knopen op de middenzool.

Buzz’s Clogs zijn in de stijl van zijn Space Ranger-pak, met lichtgrijze, groene en helderpaarse kleuren. Daarnaast zijn ook bekende details toegevoegd zoals de Laser-knop en de tekst ‘JET EXHAUST DANGER!’. En misschien wel het mooiste detail is de naam ‘Andy’ die op de zool is geschreven. Fans van de film weten dat het jongetje in de film zijn naam op de zolen schreef, zodat iedereen wist dat het zijn speelgoed was.

Net zoals bij andere succesvolle collabs van Crocs worden deze Toy Story Clogs geleverd met speciale Jibbitz Charms. Hierdoor komen de karakters helemaal tot leven. Zo komt Woody met een Sheriff-badge en Buzz Lightyear met zijn eigen Buzz Lightyear Jibbitz Charms.

De Toy Story x Crocs Classic Clogs ‘Sherrif Woody’ en ‘Buzz Lightyear’ zullen gaan droppen op 22 februari 2024 om 12:00 uur.

Blijf op de hoogte van alle sneaker release door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te raadplegen.

Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story
Crocs x Toy Story