Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 43

24 april 2024 20:13
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 43

Er staat weer een nieuwe aflevering van The Sneaker Update online. In de volgende aflevering wordt de release van de comeback van de Nike SB x Air Jordan 4, de samenwerking tussen HUF en Nike en opkomende releases besproken. Daarnaast gaat het ook deze aflevering weer over beef in de hiphopindustrie.

The Sneaker Update is dé podcast voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen in de sneakerwereld. In elke aflevering delen Lotte, Mats en Tommy Triggah boeiende verhalen uit de scene. Van unieke sneaker releases tot fascinerende anekdotes achter de ontwerpen, alles komt aan bod in deze wekelijkse podcast.

In de aflevering van woensdag 24 april 2024 worden er uiteenlopende topics besproken. De drie bespreken de release van de Travis Scott x Air Jumpman Jack en de collectie van Tyler, The Creator en Converse. Daarnaast gaat het uitgebreid over de ruzie tussen Drake, J. Cole, Kendrick Lamar en Kanye West en over het conflict tussen Supreme en Tremaine Emory.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.