Skip to content
Newsfeed

The North Face introduceert UE collectie

14 maart 2024 18:06
The North Face introduceert UE collectie

Na de recente samenwerking met label Supreme komt The North Face met de nieuwe UE collectie. De collectie komt met outdoor-inspired items die gemakkelijk te dragen zijn in het dagelijks leven. Van sweaters tot aan jackets en boots – voor ieder wat wils. De UE collectie is nu te verkrijgen bij The North Face.

The North Face introduceert de nieuwe UE collectie en doet dit met een bijpassende campagne. De collectie is onder het motto “Explore The City” ontworpen en komt dan ook moderne en dynamische designs. De kledingstukken gebruiken diverse materialen, waaronder denim en DryVent™-materiaal dat een ademende en waterdichte functie heeft.

Ontsnap het stadsleven en duik in de wereld van natuur met de UE collectie. De op werkkleding gerichte collectie bestaat uit kaki technische jacks, tops, hoodies, maxirokken, broeken en schoenen. De Glenclyffe sneaker arriveert in een Low en High top die beiden comfort bieden en waterdicht zijn.

De collectie is sinds 12 maart 2024 te verkrijgen bij The North Face en heeft items voor zowel dames als heren. Klik op de knoppen hieronder om de collecties te bekijken. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.

The North Face UE collectie
The North Face UE collectie
The North Face UE collectie
The North Face UE collectie