Skip to content
Newsfeed

The Basement en New Balance droppen een zilveren 1906R pack

27 mei 2024 17:33
The Basement en New Balance droppen een zilveren 1906R pack

Het Britse merk The Basement slaat opnieuw de handen ineen met New Balance. Het duo werkte in het verleden al samen aan het 2002R silhouet. Voor de volgende collab geeft The Basement de New Balance 1906R een make-over. De sneaker arriveert in twee zilveren colorways.

De New Balance 1906R is een razend populair silhouet in 2024. De sneaker is gebruikt in samenwerkingen met namen als Aimé Leon Dore, Comme des Garçons en GANNI. Nu zien we de eerste beelden van een samenwerking tussen The Basement en New Balance die ook het 1906R model gebruikt.

Het duo komt met twee zilveren colorways van het silhouet. Beide exemplaren gebruiken zilveren, metallic details. Het bovenwerk is van grof mesh dat de sneaker een sportieve uitstraling geeft. Lederen overlays bieden support en stevigheid. Op de hiel is een verstevigend element geplaatst.

Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst en op de neus is het logo van The Basement te zien. Met de veter toggle is de schoen gemakkelijk strakker te trekken. De ene colorway komt met een zwarte buitenzool en details, terwijl de andere colorway witte details gebruikt.

Het pack heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de twee colorways in 2024 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van de sneakers. Houd de releasekalender in de gaten voor updates rondom deze collab.

The Basement x New Balance 1906R
The Basement x New Balance 1906R
The Basement x New Balance 1906R