Skip to content
Newsfeed

Takashi Murakami onthult de Ohana slides

23 maart 2024 07:10
Takashi Murakami onthult de Ohana slides

Bekend als een van de grondleggers van de Superflat stijl, laat Takashi Murakami opnieuw zijn creatieve genie zien met de onthulling van de ‘Ohana Full-Bloom’ slides. Deze opvallende slides bevatten Murakami’s unieke stijl, waarbij zijn iconische bloemenmotieven en speelse personages tot leven komen.

Als kunstenaar overstijgt Takashi Murakami traditionele grenzen, hij werkt zowel in traditionele media zoals schilderkunst, als in nieuwe, digitale en commerciële media. Hij heeft samengewerkt met bekende merken zoals Louis Vuitton en getalenteerde collega’s zoals Kanye West en Pharrell Williams. Nu in maart 2024 toont hij zijn eigen Ohana Full-Bloom Slides op Complex Con Hong Kong.

Elke Ohana-slide is als een canvas voor de creatieve geest van Murakami, waar levendige kleuren bij elke stap een glimlach op je gezicht toveren. De naam Ohana verwijst naar de Japanse term voor bloemen, die op de band van de slide te zien is. Murakami haalt hiervoor inspiratie uit zijn persoonlijke ervaringen en de rijke Japanse cultuur.

Hoewel de officiële releasedatum voor de Ohana Slides nog niet bekend is, zijn ze binnenkort te bewonderen op Complex Con Hong Kong. Zodra er meer informatie beschikbaar is over deze release, zullen we jou als eerste op de hoogte brengen via de nieuwspagina van Sneakerjagers.

Takashi Murakami