Skip to content
Newsfeed

Swarovski en Converse werken samen aan Chuck 70 De Luxe Squared

29 januari 2024 06:23
Swarovski en Converse werken samen aan Chuck 70 De Luxe Squared

In de afgelopen vijf jaar heeft Converse zich beziggehouden met het verkennen van innovatieve vormen van zelfexpressie voor individuen die bereid zijn risico’s te nemen. Evenzo heeft het luxemerk Swarovski een solide reputatie opgebouwd in de modewereld. Om deze reden heeft Converse Swarovski aangetrokken als partner voor hoogwaardig materiaal. Dit heeft geresulteerd in een schitterende eerste editie van de Chuck 70 De Luxe Squared!

Al meer dan een eeuw wordt de Chuck Taylor All Star gedragen en geliefd door velen. Het is uitgegroeid tot een klassiek symbool van stijl, toegankelijkheid en zelfexpressie. Onder andere het canvas bovenwerk, de All Star patch en de rubberen neus zijn wereldwijd bekende kenmerken.

De Luxe Squared sluit zich aan bij de De Luxe-familie, die ook de onlangs uitgebrachte De Luxe Heel en De Luxe Wedge omvat. Het transformeert de iconische ronde neus van de Chuck 70 naar een geheel nieuwe hoekige expressie. Ook is het voorzien van gestikte details en een omgevormde achthoekige patch.

converse de luxe heel
converse de luxe wedge
converse de luxe squared
Converse

Hoewel het silhouet wordt gepresenteerd in klassieke kleurstellingen, kun je dus ook een Swarovski-uitvoering verwachten. Met meer dan 1300 individuele Swarovski-kristallen op elk paar, werpt de Converse Chuck 70 De Luxe Squared nieuw licht op toekomstige mogelijkheden voor zelfexpressie en creativiteit!

De release van de Chuck 70 De Luxe Squared en Swarovski x Converse De Luxe Squared staat gepland op 1 februari 2024. Je kunt de sneakers scoren op Converse.com en bij geselecteerde retailers. De Luxe Wedge en De Luxe Heel zijn op dit moment al verkrijgbaar op Converse.com en bij geselecteerde retailers!

Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared WMNS 'Black'
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared WMNS 'Black'
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared achterkant
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared buitenzool
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared WMNS 'Black'
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared kristallen
Swarovski x Converse Chuck 70 De Luxe Squared toe box