Skip to content
Newsfeed

Supreme x Vans Spring 2023 collab

31 mei 2023 11:05
Supreme x Vans Spring 2023 collab

Supreme en Vans slaan opnieuw de handen ineen en komen met vier sneakers. De Spring 2023 collab brengt ode aan de skatecultuur en komt met drie colorways van het Vans Skate Grosso Mid model en het Era silhouet. De inspiratiebron voor de collab; het dollarbiljet. De Supreme x Vans Spring 2023 collab dropt op 1 juni 2023.

We zijn nog niet eens halverwege het jaar of Supreme komt met een volgende collab. Het New-York based streetwear merk heeft in de afgelopen maanden al samengewerkt met namen als Timberland, Dr. Martens, The North Face, COOGI en Clarks Originals. Voor een volgende collab gaat Supreme langs bij een oude bekende.

Vans en Supreme hebben in het verleden al eerder samengewerkt. Het skate-DNA van het in California opgerichte skatemerk is een perfecte match met de visie van Supreme en dit leidde het verleden al tot opvallende projecten. Voor de Spring 2023 collab verschijnen twee Vans modellen bedekt in dollarbiljetten.

Het Skate Grosse Mid model komt in drie colorways; een beige, roze en zwarte variant. De drie colorways komen met premium suède toeboxen en overlays. Het bovenwerk is gemaakt van canvas en heeft dollarbiljet graphics. Op het middenpaneel verschijnt de welbekende Vans-streep en op de hiel zien we ‘Supreme’ in krulletters gestitched.

De Vans Era heeft een gedurfde look en heeft over het gehele silhouet de dollarbiljet graphics. De sneaker komt met olijfgroene veters. Op de hiel is Supreme in het wit gezet. Zowel de Vans Era als de Vans Skate Grosse Mid wordt ondersteund door de Pop Cush technologie in de zool, die voor demping en comfort zorgt.

De Supreme x Vans Spring 2023 collab dropt op 1 juni 2023 bij Supreme. Bekijk hieronder de officiële beelden van de collab en houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.

Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Supreme x Vans Spring 2023
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date