Skip to content
Newsfeed

Stüssy en Our Legacy brengen samen een Summer 2023 collectie uit

25 mei 2023 10:00
Stüssy en Our Legacy brengen samen een Summer 2023 collectie uit

Na veel teasers op Instagram te hebben gegeven, wordt de Stüssy x Our Legacy Summer 2023 collectie nu eindelijk gereleased. Op 26 mei 2023 verschijnt de collab bij Stüssy. Lees in dit artikel alles over de collab en bekijk de officiële foto’s van de samenwerking.

Our Legacy is een modemerk gevestigd in Stockholm. Het label staat bekend om hun hoogwaardige en minimalistische items. Het karakter van Our Legacy is dan ook goed terug te zien in de samenwerking met Stüssy. De graphics van het streetwear brand en de minimalistische kleding items van Our Legacy vinden de perfecte balans in de Summer 2023 collectie.

Our Legacy en Stüssy zijn alles behalve vreemden van elkaar en hebben in het verleden al eerder samengewerkt. Zo kwamen de twee merken in april 2022 al met een gezamenlijke collectie, bestaande uit linnen items met geruite prints. Lees hier meer over de voorgaande collab.

De 2023 collectie bestaat uit verschillende items die perfect zijn om te dragen tijdens een dagje strand. De lijn komt met een hoop items, waaronder enkele hoodies, blouses en accessoires.

Stüssy

Op 26 mei 2023 om 10:00 uur komt de Stüssy x Our Legacy Summer 2023 uit op de website van Stüssy. Wat vind jij van de nieuwe collab? Laat het ons weten via onze Sneakerjagers Instagram.