Skip to content
Upcoming

Stussy en Nike staan klaar voor de volgende uitgave

14 mei 2020 16:56
Stussy en Nike staan klaar voor de volgende uitgave

Ze zijn er weer klaar voor, ja we hebben het over de heerlijke samenwerking van Stussy met Nike. Begin april kwamen er twee colorways uit op de Air Zoom Spiridon Cage van de samenwerking en nu zijn ze eindelijk bereid om de derde de lucht in te gooien. Deze heeft een strakke ‘Black/Cool Grey’ colorway gekregen die je echt niet wilt missen, op vrijdag 15 mei 2020 zal het paar droppen. Ze zijn gewild dus lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt om dit heerlijke paar te coppen.

Samenwerkingen tussen beide merken is niet heel nieuw voor de meesten, ze hebben inmiddels al meerdere sneakers en kledingstukken uitgebracht. En het bevalt beide merken zeker weten, dat geldt ook voor de sneakerliefhebbers. De samenwerking is bekend in de sneaker cultuur en streetwear wereld, dus zijn de producten die ze neerzetten ook binnen no time uitverkocht. Wij kunnen ze geen ongelijk geven.

Stussy x Nike Zoom Spiridon Cage 2 ‘Black’ | CQ5486-001

Normaliter zijn de Zoom Spiridon modellen voorzien van een bovenwerk gemaakt van mesh, met slanke synthetische details. Dit is aangepast bij de Stussy editie, er is namelijk gebruik gemaakt van een ruw uitgehouden textiel die je terug ziet op de achterkant en alle overlays. De Swoosh heeft een textielconstructie. Voor deze colorway is gekozen voor een ‘Black’ monochrome uitstraling. En laten we natuurlijk de branding niet vergeten, Stussy labels verschijnt op ingeslagen patches, op de tong, de hiel en de teenbumper.

Release info

Het paar zal dus op vrijdag 15 mei 2020 verkrijgbaar zijn bij Stussy zelf, daar gaan ze online om 11:00 uur in de ochtend. Vanaf 150,- euro kan jij ze al coppen en ze zijn er natuurlijk voor de dames en de heren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van dit soort toffe sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 'Black'

CQ5486-001 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike