Skip to content
Newsfeed

Stüssy en Converse brengen een nieuwe Chuck 70 uit

23 maart 2023 08:08
Stüssy en Converse brengen een nieuwe Chuck 70 uit

Stüssy en Converse komen weer samen en brengen ons de perfecte lente sneaker. De twee hebben wederom gewerkt aan het Chuck 70 model. Echter is de Stüssy x Converse Chuck 70 ‘Fossil’ geheel anders dan de eerdere Converse collabs. Op 30 maart 2023 zal de nieuwe samenwerking releasen.

Het bovenwerk van deze Chuck 70 bestaat uit kempvezels wat beter bekend staat als linnen. Dit materiaal heb je vaker kunnen zien in eerdere Stüssy collabs. Zo brachten zij samen met Nike in 2020 de Stüssy X Nike Air Force 1 ‘Fossil Stone’ uit en in 2023 de Stüssy x Nike Air Max Penny 2 ‘Fossil’. De ‘Fossil’ trend wordt weer voortgezet op het Converse model.

Ook al is het bovenwerk van de sneaker vergelijkbaar met de eerdere Nike samenwerkingen, maakt de Chuck 70 gebruik van verschillende unieke kenmerkende details die we nog niet eerder hebben gezien. Zo is op de zijkant van het model kleine parels geplaatst, deze parels vormen het in elkaar hakende S logo van het streetwear brand. Op de tong en in de binnenzolen van de Chuck 70 ‘Fossil’ is het welbekende Stüssy logo te zien.

De Stüssy x Converse Chuck 70 ‘Fossil’ zal op 30 maart 2023 uitkomen, houdt onze sneaker release kalender in de gaten voor alle praktische informatie over deze drop. Geniet hier alvast van de officiële beelden van de collab.

Stussy x Converse Chuck 70 beide sneakers zij aanzicht
Stussy x Converse Chuck 70 enkele sneaker rechter zijkant
Stussy x Converse Chuck 70 beide sneakers achterkant
Stussy x Converse Chuck 70 linker zijkant
Stussy x Converse Chuck 70 boven aanzicht
Stussy x Converse Chuck 70 enkele sneaker achterkant
Stussy x Converse Chuck 70 onderkant
Stussy x Converse Chuck 70 veters
Stussy x Converse Chuck 70 zooltjes