Skip to content
Brand

Store visit: Superstylin Rome

2 oktober 2018 16:16
Store visit: Superstylin Rome

Superstylin Rome is een multi-brand winkel opgericht in 2005 in de Italiaanse hoofdstad Rome. In Superstylin kan men terecht voor opkomende designer- en streetwear kleding. Door constant onderzoek te doen naar de laatste trends en innovatieve designs volgt de winkel zijn eigen filosofie. Door voortdurend bezig te zijn met het ontdekken van opkomende merken onderscheidt deze winkel zich van anderen. Deze uitstraling komt perfect terug in de toegankelijke/ontspannen sfeer die in de winkel hangt.

Tijdens ons bezoek aan Superstylin hebben wij een review gemaakt die naar onze mening de sfeer van de winkel representeert. Dit hebben we vertaald naar beelden en geplaatst in een overzicht waarbij we rekening hebben gehouden met: bereikbaarheid, toegankelijkheid, sfeer, prijzen, diversiteit en klantvriendelijkheid.

Bereikbaarheid

De auto is wellicht de meest ongunstige manier om bij de winkel te komen. Zo is er maar een beperkt aanbod aan parkeerplaatsen voor de winkel die overigens ook nog eens bijna altijd bezet zijn door omwonende. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich op 1,5km afstand wat nét te ver is. Het openbaar vervoer biedt hier echter een perfecte oplossing. Met de bus of metro ben je met ongeveer 15 tot 20 minuten bij de winkel, gekeken vanaf het centrum van Rome.

Superstylin

Toegankelijkheid

Buiten de winkel is een ruim voetgangers pad die vanaf alle kanten makkelijk bereikbaar is. De entree van de winkel is ruim en heeft geen trappen/drempels. In de winkel zelf zijn geen trappen en wordt er gewerkt met rolstoelvriendelijke verhogingen.

Superstylin

Sfeer

De oprichters van de winkel hebben beide oog voor detail. Zo geeft de winkel bij binnenkomst direct een gemoedelijke indruk en voelt de klant zich welkom. In combinatie met klantvriendelijkheid heb je direct het gevoel dat je lekker rustig rond kan kijken. De robuuste stijl in combinatie met sfeerlichten creëert een rustig gevoel bij de bezoeker.

Superstylin

Diversiteit merken

Aangezien Superstylin zich vooral bezighoudt met de laatste trends vinden we dit ook terug in de winkel. De beste en meest hyped algemene streetwear merken zijn te vinden in de winkel. Dit geldt ook voor het aanbod sneakers. Naast de normale en algemene sneakers kunnen bezoekers ook terecht voor de wat exclusievere/gelimiteerde releases.

Superstylin

Prijzen

Omdat de winkel zich focust op nieuwe en opkomende merken/producten is het prijsniveau best pittig.

Superstylin

Klantvriendelijkheid

We hadden het al eerder gezegd, de klantvriendelijkheid van de medewerkers is goed en oprecht. Bij binnenkomst worden klanten netjes begroet en worden begeleid bij hun bezoek, op een relaxte manier.

Superstylin

Alle punten bij elkaar zorgen ervoor dat Superstylin Rome een totaal heeft van 46/60 behaalde punten.

Superstylin

Superstylin’
Via di Santa Maria Ausiliatrice, 130
Rome, Italy

Voor een sfeer van de winkel hebben wij ook een sfeervideo gemaakt van de winkel. Deze check je hieronder:

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.