Skip to content
Newsfeed

StockX Day 2022 is hier

21 juni 2022 16:30
StockX Day 2022 is hier

StockX Day 2022 is dit jaar uitgebreid tot een vierdaags evenement. Vanaf 21 tot en met 24 juni kan jij bij StockX verschillende sneakers winnen en nog meer activiteiten beleven.

Vandaag, 21 juni, is dag één. Op dag één kan je luisteren naar StockX’s playlist, meedoen aan een discussie op Discord over authenticiteit en kan je de Air Jordan 2 x UNION LA winnen op Twitter. Waar wacht je nog op?

Dag twee, 22 juni, wordt nog groter gevierd. Begin de woensdag met een Air Jordan 4 ‘Infrared’ giveaway en luister daarna naar een verhaal over de skate cultuur via Twitter Spaces. Open opnieuw jouw Discord app en doe mee aan de $500 giveaway. Dag twee wordt afgesloten met een veiling van de Nothing telefoon.

Op dag drie, 23 juni, start je de dag met een grote speurtocht. Er zijn hints verstopt waardoor jij kortingscodes kan vinden op de website van StockX. Later op de dag is er via Discord een gesprek over de evolutie van gamen. De één na laatste dag wordt afgesloten met een Apple Airpods Max giveaway op Instagram.

StockX Day 2022 wordt afgesloten op vrijdag 24 juni met een veiling, een Q&A en de grootste giveaway tot nu toe op Instagram. Klik op de knop hiernaast voor het volledige overzicht van dit digitale event.