Skip to content
Where to Cop

Stickabush: De Premium Sneakershop uit Berlijn

18 november 2019 20:47
Stickabush: De Premium Sneakershop uit Berlijn

Voor Stickabush zijn sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Met dit motto kunnen we ons absoluut identificeren. En om onze jarenlange Duits-Nederlandse vriendschap met deze Berlijnse sneakershop te vieren, vertellen we jullie iets meer over hun verhaal. Ken je Stickabush nog niet, maar heb je altijd al een stijlvol sneakerpaar of de perfecte street style outfit willen kopen? Dan krijg je 10% korting op Stickabush als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Ga hier direct naar de shop >>>>>

Berlin Mitte, het hart van de Duitse hoofdstad Berlijn. Daar is het voor Stickabush begonnen en de winkel zit daar vandaag de dag nog steeds. Ben je binnenkort in Berlijn en nog nooit bij Stickabush geweest? Neem dan eens een kijkje aan de Gipsstraße 23. En laat je verrassen door de stijl in deze winkel van top tot teen! Maar hoe kwam prichter Howy Goitom op dit idee van de winkel?

De Sneakershop met liefde voor het detail

Howy Goitom, die oorspronkelijk uit Hamburg komt, is een echte sneakerhead- en sneakerliefhebber. Vanuit deze passie wilde hij een winkel creëren die stijl en sneakers combineert en de coolste lifestyle sneakers en kleding biedt. En omdat veel mensen om hem heen precies dezelfde passie deelden, heeft Howy in 2007 Sneakology in Hamburg opgericht. Van de ene coole stad naar de andere verhuisde hij in 2009 naar Berlijn, waar Stickabush aka STAB werd geboren. In Berlin Mitte op de Hackescher Markt vind je producten en winkels die geen deel uitmaken van alledaagse ketens en massaproducten. Dus zeker een must-go, als je net zoveel van stijl en design houdt als wij. Vooral met sneakers! En zoals we allemaal weten, zijn de coolste en meest bijzondere dingen meestal te vinden in afgelegen zijstraten en niet duidelijk naast alle ketens. Zoals Stickabush in de Gipsstraße.

Wanneer je de winkel binnenloopt, vindt je niet alleen sneakers en lifestylekleding voor zover het oog reikt, de winkel is tot in het kleinste details een droom voor alle sneakerheads. Je wordt begroet met lekkere beats en je kunt zien wat het assortiment te bieden heeft in een coole en aangename sfeer. De perfecte sfeer om te winkelen 😉

Van retro tot casual de perfecte keuze

De coolste merken zijn hier verenigd. Stickabush’s merkenportfolio varieert van klassiekers als Nike, adidas en New Balance tot hippe merken als Stüssy, Herschel Supply Co. en Carhartt WIP. De winkel bewees ook zijn goede neus voor een coole stijl door als eerste in Duitsland Parra in zijn merkenportfolio op te nemen. Dus het is een oase voor elke Sneakerhead. Stickabush selecteert de perfecte mix van verschillende merken en stijlen. Zo vind je jouw stijl van hoge tot lage sneakers, van casual tot sportief tot retro.

De winkel heeft ook een super breed scala aan accessoires en mode-artikelen. Zo kun je niet alleen sneakers kopen, maar ook een hele outfit samenstellen en de bijpassende accessoires toevoegen! Zoals bijvoorbeeld de tassen en accessoires van Ucon Acrobatics. Minimalistisch en tegelijkertijd super stijlvol. Wij denken dat ze een perfecte aanvulling zijn op de sneaker-look zonder je show te stelen.

Trouwens: Een van de coole en bijzondere feiten over Stickabush is dat ze als één van de eersten de vrouwelijke sneakerheads hebben herkend en aangesproken. Want voor de meisjes onder de sneakerfanaten is het vaak niet eenvoudig om zich met de jongens te doen gelden en ook om bij veel sneakers te komen. Vooral in de tijd dat Stickabush zijn deuren opende. De sneakershop gaat dit tegen door allerlei herenstijlen te bestellen, zelfs in de kleinste maten, zodat wij meisjes er ook voor kunnen winkelen. Dit is toch fanfreakingtastisch! Mede hierdoor bestaat het klantenbestand van Stickabush voor 60% uit meisjes.

Om onze samenwerking met Stickabush uit Berlijn te vieren, hebben we de komende dagen nog meer info voor jullie. Dus volg onze blogs aandachtig om er zeker van te zijn dat je niets mist. Leer de eigenaar beter kennen en we vertellen je over hun actuele trends.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date