Skip to content
Upcoming

SoleFly komt met te gekke samenwerking met Jordan Brand

27 januari 2020 11:00
SoleFly komt met te gekke samenwerking met Jordan Brand

Dit jaar is het alweer de 10e verjaardag van Solefly en buiten dat keert ook de Super Bowl terug naar Miami. Om die twee redenen komt Solefly met een te gekke collectie, waarin ook een waanzinnige Air Jordan 10 wordt gedropt. Naast deze sneakers zullen er ook voetbalshirts en witte t-shirts uitkomen.

De 10 jarige sneakershop, SoleFly, bevindt zich in Miami, net als de super belangrijke wedstrijd die dit jaar in Miami wordt gespeeld. De Super Bowl is een American Football wedstrijd, welke elk jaar in Februari wordt gespeeld in de VS. Dit evenement is misschien wel een van de belangrijkste in Amerika, de Super Bowl wordt gezien als een nationale feestdag in het land.

De Air Jordan 10 kwam 26 jaar geleden uit, dit is het jaar waarin Michael Jordan zijn eerste honkbal contract tekenden. Een aantal jaar daarvoor stopte hij met basketbal en ging hij eigenlijk met pensioen, totdat hij in 1994 zijn eerste honkbal contract tekenden. Dit was onder andere om de droom van zijn vader na te streven.

Air Jordan 10 | Closer Look

Deze Air Jordan 10 heeft de kleuren wit, oranje en zwart. De zool is zwart en het bovenwerk bestaat uit wit en oranje leer, de verdere details zullen ook oranje gekleurd zijn.Op de heel van de rechter sneakers is een Jumpman te zien en op de heel van de linkersneaker is de branding van SoleFly te zien.

De Air Jordan 10 van SoleFly word verwacht in februari 2020, een exacte releasedatum of prijs is nog onbekend. Houd onze social media en de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze sneakers! Bekijk de eerste beelden van de collectie hieronder!


View this post on Instagram

#ToTheNextDecade

A post shared by SOLE FLY (@solefly) on