Skip to content
Newsfeed

30% korting op Nike en Jordan in de Favourites Sale bij solebox

10 juni 2023 19:28
30% korting op Nike en Jordan in de Favourites Sale bij solebox

solebox is een van de meest bekende streetwear retailers. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan top sneakers, kleding en accessoires van populaire high-end merken. Het bedrijf hecht grote waarde aan kwaliteit, innovatie en design, en selecteert met zorg de sneakers die ze in hun winkels verkopen.

En nu is er goed nieuws, want solebox komt met een kortingsactie die je absoluut niet wilt missen! Van 8 juni tot 11 juni 2023 krijg je maar liefst 30% korting op een ruime selectie Nike en Jordan items. Het enige wat je hoeft te doen om van de korting te profiteren, is de code ‘FAV30‘ invoeren bij het afrekenen. Zo kun je flink besparen op je aankopen. Aarzel niet en maak gebruik van deze geweldige aanbieding bij solebox!

Hieronder volgen een aantal van onze persoonlijke favorieten, alle drie zijn ze verkrijgbaar in vrouwen en mannen maten.

Air Max 1 PRM Corduroy ‘Coral Stardust’

Een van onze absolute favorieten is de Air Max 1 ‘Coral Stardust’. Deze schoen straalt een zomerse sfeer uit met zijn kleurenpalet dat over de hele schoen loopt, inclusief overlays, tong en bijpassende veters. De combinatie tussen de heldere kleuren en de donkerrode details, samen met de opvallende oranje Swoosh, geeft de schoen een unieke uitstraling. De toevoeging van hoogwaardig corduroy-materiaal maakt de look helemaal af.

Air max 1 Coral Stardust
Air Max 1 Coral Pink

Air Force 1 Low Retro ‘Oil Green’

Deze Air Force heeft een unieke uitstraling. Met het soepele nubuck leer in ‘Oil Green’ en de Jewel Swoosh is hij gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor trendy alledaagse looks. Deze schoen is gemaakt met oog voor detail en is perfect geschikt voor trendy alledaagse looks.

Air Force
Air Force

Air Jordan 1 Mid ‘Strawberries and Cream’

De Jordan Mid ‘Strawberries and Cream’ is de perfecte sneaker voor de zomer. Met zijn witte bovenwerk en koraalrode overlays, bijpassende Swoosh en buitenzool straalt dit ontwerp positive vibes uit. Met dit paar ben je niet alleen stijlvol, maar val je ook meteen op. Het is de ideale keuze voor het halen van een verfrissend ijsje of smoothie op een zomerse dag.

Jordan mid Strawberry
Jordan Mid Strawberry


Dit waren enkele van onze favorieten die je nu kunt scoren met 30% korting tijdens de solebox uitverkoop. Vergeet niet om bij het afrekenen de code ‘FAV30‘ toe te passen. De actie is al begonnen en loopt slechts tot 6 juni 2023. Wees er snel bij, want dit is je kans om de beste aanbiedingen te bemachtigen. Klik op de knop aan de zijkant om de volledige sale van solebox te bekijken.

Als je meer wilt weten over actuele aanbiedingen en informatie over de sneaker wereld, neem dan een kijkje op onze Sneakerjagers nieuwspagina om altijd op de hoogte te blijven.