Skip to content
Staff Picks

Solebox komt met Valentijnsdag sale

14 februari 2022 09:00
Solebox komt met Valentijnsdag sale

Maandag, 14 februari 2022, is het Valentijnsdag. Om de dag van de liefde te vieren komt Solebox met een Valentijnsdag sale en het is niet zo maar een sale. Solebox geeft namelijk 30% korting op bijna de gehele collectie. De code VD30 is alleen beschikbaar op Valentijnsdag, 14 februari 2022.

Aangezien het aanbod vrij groot is hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. De meeste items die wij voor jullie hebben uitgekozen zijn unisex. Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral een kijkje op de website van Solebox voor het gehele aanbod.

Solebox Valentijn

adidas Originals – 3-Stripes Crew

Als eerste hebben wij een 3-Stripes Crew van adidas Originals. De trui is een echte klassieker en een need voor de kledingkast. De kleur van de trui is ‘quiet Crimson’, wat perfect past bij Valentijnsdag.

Solebox Valentijn Sale Adidas crew
Solebox valentijn adidas sweater

Billionaire Boys Club – Standing Astro T-Shirt

Als tweede hebben wij een t-shirt van Billionaire Boys Club. Het is een t-shirt die met alles te combineren is. Handig voor de koude dagen onder een trui, maar ook voor de warmere dagen. De kleur is zwart met een zilverkleurige print.

Solebox Valentijn Astro shirt
Valentijn sale Astro shirt

Converse – Chuck 70 Hi Recycled Canvas

Sneakers mogen natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Wij hebben als eerste gekozen voor de ‘Chuck 70 Hi Recycled Canvas’. Een sneaker die gebruikt kan worden in de gym en het dagelijks leven. Ze komen ook in andere kleuren deze zijn te vinden op de website van Solebox.

Valentijn Converse
Valentijns Chuck hi

Nike – Wmns Blazer Low ’77 Jumbo Swoosh

Als tweede de Nike Wmns Blazer Low ’77 Jumbo Swoosh. Een damesschoen met een zeer klassieke colorway, namelijk zwart en wit. De sneaker heeft een leren witte bovenkant met een zwarte swoosh en een suède neus.

Valentijnsdag sale nike blazer low 2
Valentijnsdag sale nike blazer low

Nike – NRG Beanie Essential

Aangezien het nog vrij koud kan zijn deze dagen komt een beanie altijd goed van pas. De beanie heeft een gebreid patroon, komt in one size en in verschillende kleuren. De andere kleuren zijn te vinden op de Solebox website.

Valentijnsdag sale nike beanie zwart
Valentijnsdag sale Nike beanie

Sporty & Rich – La Athletic Club Hat

Last but not least, om deze lijst af te maken een club hat. Net als de andere items is ook deze overal mee te combineren. De Club Hat komt van pas in de gym en het dagelijks leven. Zo kun je altijd stijlvol de deur uit.

Club hat wit
Club Hat wit valentijnsdag sale

Dit waren een aantal van onze favorieten op de Solebox website. Vergeet niet je items te scoren op maandag 14 februari 2022. Op deze manier is Valentijnsdag voor iedereen leuk! Volg vooral onze blogs om op de hoogte te blijven van andere kortingsacties.