Upcoming

SNS x Vans brengen twee iconische neonkleurige sneakers

31 maart 2020 09:08
SNS x Vans brengen twee iconische neonkleurige sneakers

Het is feest voor SNS, want Sneakersnstuff Los Angeles is jarig! Ze vieren het eenjarig jubileum door middel van een samenwerking. En wie is nou geschikter dan Vans? Ze hebben wat sneakers ontworpen met veel liefde en nu eindelijk op de planning staan. Het is als eerbetoon aan Venice Beach en de cultuur en geschiedenis die het omvat. Dé plek voor creatievelingen! Nog even wachten, want 4 april kunnen deze kleurrijke sneakers van jou zijn! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

SNS x Vans

Creatievelingen en kunstenaars uit de jaren zestig en zeventig kon je vinden op Venice Beach, maar ook was het de plek voor skaters in de jaren 80 en 90. Het ontwerp van de twee sneakers is een knipoog naar die tijd – eind jaren 80 en 90 en wat skaters surfers en punkers droegen. Zowel de OG classic Slip-On LX als de OG Era LX hebben een bovenwerk van canvas met de iconische dambordprint in felle neonkleuren. Unieke SNS-graphics sieren de zijwand, zoals Vans in de loop der jaren vaker heeft gedaan. Verder zien we de iconische buitenzool ondersneden met hand bewerkte details en strak omwikkelende rubberen textielvossen die alleen te zien zijn bij een Vintage Vans paar. De OG-build is zoals altijd, origineel ontwerp, originele kwaliteit en op de originele manier gemaakt.

Release info

We moeten dus nog maar heel even wachten op deze super toffe kleurrijke samenwerking van SNS x Vans! Je wordt er gewoon spontaan vrolijk van. 4 april kunnen wij van genieten van de een of de ander, want je hebt ook nog eens keuze uit twee paar! De raffles zijn wel al open, dus inschrijven kan direct. Dan kan je de Slip-On bemachtigen voor €79,- of toch de Era voor €85,-! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases.

Sneakersnstuff X Vans OG Era LX 'Knockout Pink'

VN0A4BVA01N · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

SNEAKERSNSTUFF X VANS OG ERA LX ‘KNOCKOUT PINK’ |
VN0A4BVA01N


Sneakersnstuff X Vans Slip-On 'Electric Purple'

VN0A45JK01M · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

SNEAKERSNSTUFF X VANS SLIP-ON ‘ELECTRIC PURPLE’ |
VN0A45JK01M

Images by SNS x Vans
The Turnover