Skip to content
Newsfeed

Sneakermania in België vindt plaats eind oktober 2021

7 oktober 2021 14:40
Sneakermania in België vindt plaats eind oktober 2021

Sneakermania is een sneaker convention uit België. Dit evenement vindt plaats op zondag 31 oktober in Brussel. In 2020 zou de eerste editie plaatsvinden, maar deze kon door de pandemie niet doorgaan.

Op Sneakermania staan meer dan vijftig exposanten en verkopers vanuit allerlei verschillende landen uit Europa. Bij hen is een grote selectie aan exclusieve sneakers te vinden, maar ook streetwear items en accessoires.

Naast de exposanten zijn er verschillende pop-up shops aanwezig op het event. Hier zijn zowel lokale merken te vinden als internationale merken. Je kan bijvoorbeeld een grill laten maken of een handgemaakte print kopen met jouw favoriete model er op geschilderd.

Na het kopen en bewonderen van alle paartjes die te vinden zijn op het sneaker evenement is het tijd om uit te rusten. Buiten de hal staan verschillende food trucks waar jij verschillende maaltijden kan halen. Binnen zijn er verschillende barretjes waar je wat te drinken kan vinden. Deze kan je nuttigen terwijl je luistert naar de muziek die de DJ’s zullen draaien.

Sneakermania vindt plaats op zondag 31 oktober 2021 in Brussel. Wil jij dit evenement niet missen? Klik dan op de knop hieronder om tickets te kopen. Via onze Instagram en de Sneakerjagers app blijf jij altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Sneakermania Brussel