Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers komt met een exclusieve kortingscode voor Snipes

21 april 2023 12:12
Sneakerjagers komt met een exclusieve kortingscode voor Snipes

Bij Snipes profiteer je nu van 15% korting op een hoop items uit de collectie met een exclusieve Sneakerjagers kortingscode. Met de kortingscode JAGERS profiteer je van 15% korting op de gehele collectie (met een aantal uitzonderingen). De kortingscode loopt van 20 tot en met 23 april 2023.

Bij Snipes profiteer je nu van 15% korting op de gehele collectie. Met de exclusieve Sneakerjagers kortingscode JAGERS bespaar je op je volgende aankoop. De kortingscode is bij het afrekenen toe te voegen en is op de hele collectie toe te passen, met uitzondering van enkele items.

Snipes heeft een breed aanbod aan kleding, sneakers en accessoires. Met merken als Nike, adidas, New Balance en velen meer vind je hier de beste items voor het hele gezin. Met meerdere vestigingen door heel Nederland kun je altijd jouw favoriete vestiging inlopen. Let op: de kortingscode JAGERS is alleen online toe te passen.

Profiteer van 20 t/m 23 april 2023 van 15% korting met de exclusieve Sneakerjagers kortingscode JAGERS op een hoop items uit de collectie. Klik op de button hieronder om de collectie bij Snipes te bekijken.