Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers introduceert nieuwe talkshow: The Pay Check

31 maart 2022 19:30
Sneakerjagers introduceert nieuwe talkshow: The Pay Check

Sneakerjagers introduceert een nieuwe talkshow: The Pay Check. Onder leiding van muziekjournalist en sneaker fanaat Pay Kolmüs wordt er gepraat over muziek, creativiteit, fashion en sport. Op 5 april 2022 verschijnt de eerste aflevering.

The Pay Check

The Pay Check is een concept bedacht door Pay Kolmüs. In de show praat ze met verschillende gasten over muziek, sneakers en alles daaromheen. De gasten in de show komen uit allerlei verschillende hoeken. Van dj’s tot aan fashion designers en atleten. Iedereen met een verhaal uit de cultuursector komt voorbij.

The Pay Check

De gasten kunnen hier hun eigen verhaal doen. Wat doen ze, hoe zien ze de industrie waarin zij werken en hoe gebruiken zij hun creativiteit in hun werk. Voor een uur lang, of langer wanneer het onderwerp dit toe laat, wordt er in een laid-back sfeer gepraat, gelachen en gediscussieerd.

Naast ervaringen wordt er ook informatie en kleine fun facts gedeeld. Met The Pay Check worden er verschillende hoeken uit de cultuursector samengebracht. Hierin staat creativiteit centraal.

Pay Kolmüs

De host van The Pay Check is Pay Kolmüs. Pay is van alle markten thuis. Zo is ze al zo’n twintig jaar actief in de muziek en entertainment scene en is ze muziek journalist en artist manager. In haar carrière heeft ze artiesten als Public Enemy, Nas, Ice Cube en Ne-Yo geïnterviewd en dit zijn nog maar een paar voorbeelden.

Haar carriere in de muziekindustrie heeft haar op verschillende plekken gebracht. Van het hosten van muziek festivals zoals Amsterdam Dance Event tot aan het hebben van een eigen radio show, Pay kan omschreven worden als een echte music industry professional. Daarnaast heeft ze ook een functie als lid van de Raad van Toezicht bij De Melkweg, één van de bekendste hiphop stages in Amsterdam.

The Pay Check

Met haar kennis helpt ze artiesten in en rondom Nederland. Zo begeleidt ze studenten aan de Ivy Chanel Music Academy (ICMA) in Londen en overhandigt ze hen de juiste tools voor het beginnen van een muziek carrière. Kortom; een bewogen en veelzijdige loopbaan.

Passie voor sneakers

Naast haar passie voor muziek, is Pay ook groot sneaker liefhebber. Zo was ze in 2021 ook te gast bij The Queens & Sneakers Show en praatte ze met Carmen en Maartje over haar passie voor sneakers. Zo is ze groot fan van de Nike Air Max 1 en staat de Atmos ‘Elephant’ nog hoog op haar wensenlijstje.

Ook in The Pay Check praat Pay met haar gasten over de sneaker scene en de cultuur eromheen. De eerste aflevering komt op dinsdag 5 april 2022 om 20:00 uur online en is op het YouTube kanaal van Sneakerjagers te bekijken.

In de eerste aflevering is niemand anders dan Edson Sabajo, mede-oprichter van Patta, te gast. Houd de nieuwspagina in de gaten en blijf up-to-date.