Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers Celebrate the Icon week met KLEKT en Jonas Cozone

18 maart 2022 18:00
Sneakerjagers Celebrate the Icon week met KLEKT en Jonas Cozone

Het is bijna zover, 26 maart 2022 is het Air Max Day en om dit te vieren komt Sneakerjagers met ‘Celebrate the Icon’. In de week van 21 maart tot en met 25 maart kun je meedoen met de winacties in de Sneakerjagers app. In samenwerking met KLEKT en Jonas Cozone maak je kans op de meest bijzondere prijzen.

Tijdens de Air Max week wordt het bestaan van de Nike Air Max modellen gevierd. Van 21 maart tot en met 26 maart staat de sneakerwereld in het teken van de Nike Air Max. Om dit te vieren, pakt Sneakerjagers groots uit. In samenwerking met KLEKT en Jonas Cozone zijn er verschillende prijzen te winnen.

Jonas Cozone is een Belgische kunstenaar die bekend staat om zijn comics. Ook hij is groot Air Max fan en heeft een brede sneakercollectie. Hij is een bekende illustrator onder Air Max liefhebbers en heeft dan ook een grote aanhang op Instagram.

Vanaf 21 maart kun je meedoen met de ‘Celebrate the Icon’ winacties in de Sneakerjagers app. We kunnen nog niet al te veel weggeven, maar er zijn supertoffe prijzen te winnen. Houd onze nieuwspagina in de gaten, download de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram om up-to-date te blijven.