Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker Shopping City Guide: 10 beste Sneaker Winkels in Parijs

22 juli 2022 12:00
Sneaker Shopping City Guide: 10 beste Sneaker Winkels in Parijs

In Europa zijn er een hoop grote steden waar jij de beste sneaker winkels kunt spotten. Van Parijs, tot aan Berlijn, in iedere stad vind je wel een store met de beste (deadstock) sneakers. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we de 10 beste sneaker winkels in Parijs voor je op een rijtje gezet.

Sneakersnstuff Paris

We beginnen onze top 10 beste sneaker winkels in Parijs, met Sneakersnstuff, ook wel bekend als SNS. SNS is altijd op de hoogte van de laatste releases en heeft een handige app waar je je in kunt schrijven voor raffles van de meest geliefde sneakers. Ze hebben in totaal zeven winkels over de hele wereld, waaronder eentje in de stad van de liefde, Parijs.

Adres: 95 Rue Réaumur, 75002 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 11:00u tot 19:00u. Gesloten op zondag.
Instagram: @sneakersnstuff.paris

Sneakerwinkels Sneakersnstuff Parijs
Foto Sneakersnstuff

Footpatrol Paris

Footpatrol is een sneaker winkel uit London en kreeg in 2018 ook een vestiging in Parijs. De store heeft een breed aanbod met de meest geliefde en zeldzame sneakers. De winkel lijkt vanaf de voorkant misschien wat klein, maar niks is minder waar. De Footpatrol shop in Parijs is met zijn moderne uitstraling en muren vol sneakers zeker een winkel die je niet wilt missen. Ook is de sneaker winkel een ontmoetingsplaats voor sneaker fans in en rondom Parijs.

Adres: 45 Rue du Temple, 75004 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 11:00u tot 19:00u. Zondag van 14:00u tot 19:00u.
Instagram: @footpatrol_paris

Footpatrol Parijs
Foto Footpatrol

Kith Paris

Kith opende in 2021 zijn nieuwe winkel in Parijs. De shop is met zijn luxueuze interieur zeker een sneaker winkel in Parijs die je wilt bezoeken. Naast sneakers kun je hier ook kleding items van Kith scoren en heeft de winkel een café waar je een koffietje kunt bestellen.

Adres: 49 Rue Pierre Charron, 75008 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zondag: 10:00u tot 20:00u.
Instagram: @kith.eu & @sadellesatkithparis

Kith Parijs
Sneakerwinkels Kith
Foto Stephane Muratet

Larry Deadstock

Larry Deadstock is een reshell shop in Parijs. Hier vind je de beste nieuwe en oude releases. De sneakers zijn, zoals de naam van de winkel al doet vermoeden, deadstock. Naast sneakers kun je hier ook accessoires van merken als Bearbrick scoren en heeft de shop zijn eigen merch. Op het Instagram account @larrydeadstock toont de shop welke sneaker er wekelijks binnenkomen.

Adres: 65 Rue de Saintonge, 75003 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Gesloten op dinsdag. Maandag, vrijdag & zondag: 14:00u tot 19:00u. Woensdag, donderdag & zaterdag van 11:00u tot 19:00u.
Instagram: @larrydeadstock

Larry Deadstock Parijs
Larry Deadstock Parijs
Foto Larry Deadstock

Starcow Paris

Een van de beste sneaker winkels in Parijs, is Starcow Paris. De winkel ligt in het centrum van Pompidou en heeft een breed aanbod aan sneakers en kleding items. Met merken als Nike, adidas, New Balance, Stüssy en Patta, is dit zeker een shop waar je een bezoekje aan wilt brengen.

Adres: 62 Rue Saint-Honoré, 75001 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag: 14:00u tot 19:00u. Dinsdag t/m zaterdag: 11:00u tot 19:00u. Gesloten op zondag.
Instagram: @starcowparis

Starcow Parijs
Foto Starcow Paris

Opium Paris

Opium Parijs ligt op loopafstand van Starcow en heeft een grote selectie aan sneakers, accessoires en kleding. Bij Opium kun je de nieuwste releases scoren en meedoen met raffles van exclusieve sneakers. Opium Parijs is gespecialiseerd in basketbal items en heeft dan ook een breed aanbod in Air Jordan sneakers en kleding items.

Adres: 19 Rue Pierre Lescot, 75001 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zondag: 11:00u tot 19:30u. Gesloten op zondag.
Instagram: @opiumparis

Opium Paris
Foto Opium Paris

Shinzo Paris

In de buurt van Opium, vind je Shinzo Paris. Hier vind je de nieuwste Yeezy’s, Air Jordan’s, New Balance’s en Nike sneakers. Ook heeft de store een breed aanbod aan kleding items van merken als Dickies, Carhartt WIP, The North Face en velen meer. Kortom; een must-visit wanneer je in Parijs bent.

Adres: 23, 25, 27, 37, 39 Rue Étienne Marcel, 75001 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 10:30u tot 19:30u. Gesloten op zondag.
Instagram: @shinzo_paris

Shinzo Paris
Foto Shinzo Paris

STRUCTURE Paris

STRUCTURE Paris is de plek voor streetwear fans. De store verkoopt exclusieve sneakers, kleding items en accessoires van hyped merken zoals Off-White, Supreme en Palace. Met een breed aanbod aan Yeezy’s, Nike Dunk’s en Air Jordan sneakers, is STRUCTURE Paris zeker een shop waar je een kijkje wilt nemen. Ook zijn alle sneakers hier deadstock.

Adres: 12 Rue de Picardie, 75003 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag: 11:00u t/m 20:00u. Maandag en zondag: 14:00u tot 19:00u.
Instagram: @structure_paris

STRUCTURE paris
Foto STRUCTURE Paris

Supreme

Een shop die zeker niet mag ontbreken in deze lijst, is de Supreme store in hartje Parijs. In deze winkel vind je alle Supreme items van de laatste drops. Van kleding items tot aan accessoires en decks, voor iedere Supreme fan is hier wel iets te vinden.

Adres: 20 Rue Barbette, 75003 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag: 11:00u tot 19:00u. Zondag: 12:00u tot 18:00u.
Instagram: @supremenewyork

Supreme
Foto Supreme

Nike House Of Innovation Paris

Als kers op de taart, vind je in Parijs de Nike House Of Innovation store. Naast dat je hier jouw favoriete Nike sneakers kunt scoren, kun je hier ook je Nikes customizen, hardloop tips krijgen en een sessie boeken met een personal shopper. Nike House of Innovation bezoeken is een hele ervaring.

Adres: 79 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, Frankrijk
Openingstijden: Maandag t/m zondag: 10:00u tot 21:00u.

Nike House of innovation
Foto Nike

Dit zijn de 10 beste sneaker winkels in Parijs die zeker het bezoeken waard zijn. Mocht je meer van dit soort items willen lezen, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina. Vergeet ook niet Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf up-to-date van de laatste releases.