Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 3

27 mei 2024 12:12
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 3

De zomer staat voor de deur en bij Sneakerjagers kunnen we niet wachten om jou te laten zien hoe je het seizoen in stijl kunt omarmen! Speciaal voor het zomerseizoen, introduceren we de Sneak Into Summer campagne in samenwerking met Nike. De komende twee weken tonen we je om de dag een outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen team.

Get inspired!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Ben jij klaar voor de zomer? Het team van Sneakerjagers in ieder geval wel! Om de dag hebben we een outfit klaarstaan die goed past bij de warmte en stralende zonnestralen van het zomerseizoen. Tijdens de warme dagen is het cruciaal om koel te blijven (en natuurlijk niet te verbranden), maar dat betekent niet dat je jouw eigen stijl op het spel hoeft te zetten. Gelukkig biedt Nike alles wat je nodig hebt om deze zomer in stijl door te komen, van de nieuwste sneakers tot handige essentials.

Vandaag toont Ike haar favoriete items uit de Nike-collectie.

Outfit 3 – Ike

De derde outfit van Sneakerjagers’ Sneak Into Summer is perfect voor een zomerse dag met een duurzaam tintje. “Omdat het in de zomer zo heerlijk warm is, heb ik niet vaak een jas bij me, maar ik wil wel al mijn belangrijke spullen bij me hebben,” vertelt Ike. “Ik vind het fijn om me even op te frissen, en ook als ik op vakantie ga, vind ik het belangrijk om wat eten en drinken mee te nemen voor onderweg.”

“Daarom heb ik gekozen voor deze Nike rugzak. De tas is niet te groot, waardoor hij ideaal is om alleen de belangrijkste spullen mee te nemen. Vaak is mijn tas veel te vol en te zwaar, terwijl ik veel dingen niet eens gebruik haha. En de tas heeft aparte vakken, waardoor ik mijn spullen ook nog eens snel kan vinden.”


Ike combineert de Nike Sportswear Futura 365 tas met een paar Air Force 1’s. “De Nike Air Force 1 ’07 Next Nature heeft een lichte blauwe kleur die perfect past bij de warme zomerdagen en goed aansluit bij de tas. Hierdoor is mijn outfit van top tot teen compleet. Bovendien is het een duurzame keuze met een bovenwerk van synthetisch leer.”

Laat je inspireren!

In de Sneakerjagers Sneak Into Summer campagne tonen we je acht verschillende outfits. De volgende fit tonen we je deze woensdag!

Ben je nieuwsgierig naar de tweede outfit die Tristan voor jullie heeft uitgekozen? Neem dan snel een kijkje bij: Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 2.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor alle outfits. Laat je inspireren en vind jouw volgende look bij Nike.