Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 2

25 mei 2024 10:33
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 2

De zomer staat voor de deur en bij Sneakerjagers kunnen we niet wachten om jou te laten zien hoe je het seizoen in stijl kunt omarmen! Speciaal voor het zomerseizoen, introduceren we de Sneak Into Summer campagne in samenwerking met Nike. De komende twee weken tonen we je om de dag een outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen team.

Get inspired!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Ben jij klaar voor de zomer? Het team van Sneakerjagers in ieder geval wel! Om de dag hebben we een outfit klaarstaan die goed past bij de warmte en stralende zonnestralen van het zomerseizoen. Tijdens de warme dagen is het cruciaal om koel te blijven (en natuurlijk niet te verbranden), maar dat betekent niet dat je jouw eigen stijl op het spel hoeft te zetten. Gelukkig biedt Nike alles wat je nodig hebt om deze zomer in stijl door te komen, van de nieuwste sneakers tot handige essentials.

Vandaag toont Tristan zijn favoriete items uit de Nike-collectie.

Outfit 2 – Tristan

Sneak Into summer

De tweede outfit van Sneakerjagers’ Sneak Into Summer is echt een praktische keuze. Hiermee heb je al je must-haves binnen handbereik, ideaal voor een relaxte picknick in het park of een vakantie waar je goed voorbereid wilt zijn. “Voor mij is het in de zomer belangrijk om mijn essentials bij me te hebben,” vertelt Tristan. “Ik hou ervan om muziek te luisteren via een boxje en ik zorg altijd voor een flesje water om gehydrateerd te blijven.”

“Daarom heb ik gekozen voor deze Nike Backpack. De tas heeft een groot ritsvak, ideaal om van alles mee te nemen. En, de tas heeft ook een apart vakje voor een fles, waardoor ik altijd snel en gemakkelijk bij mijn water kan.”


Tristan combineert de Nike Back Pack met een paar Air Force 1’s en een Jordan-vissershoed, die we al eerder in outfit 1 zagen. “De Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 past qua kleur perfect bij de tas, dus mijn outfit is altijd on point. En dat vissershoedje is gewoon top om mijn hoofdhuid te beschermen tegen verbranding.”

Sneak Into summer

Laat je inspireren!

In de Sneakerjagers Sneak Into Summer campagne tonen we je acht verschillende outfits. De volgende fit tonen we je deze maandag!

Ben je nieuwsgierig naar de eerste outfit die Tya voor jullie heeft uitgekozen? Neem dan snel een kijkje bij: Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 1.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor alle outfits. Laat je inspireren en vind jouw volgende look bij Nike.