Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 1

23 mei 2024 11:11
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 1

Maak je klaar voor de zomer met de nieuwe Nike collectie. Speciaal voor het zomerseizoen, introduceert Sneakerjagers de Sneak Into Summer campagne. De komende twee weken tonen we je om de dag een outfit, samengesteld door Sneakerjagers’ eigen team.

Laat je inspireren!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Get ready for summer! In samenwerking met Nike toont Sneakerjagers je de komende dagen outfits die geschikt zijn voor het zomerseizoen. Ga stijlvol, comfortabel en cool (op beide manieren te interpreteren) de zomer door met de sneakers en accessoires van Nike.

Vandaag toont Tya haar favoriete items uit de Nike collectie.

Outfit 1 – Tya

Sneakerjagers Sneak Into Summer

De eerste outfit van de Sneakerjagers Sneak Into Summer campagne focust zich voornamelijk op comfort. “Een outfit moet naast stijlvol ook comfortabel zijn”, vertelt Tya.

“Ik heb daarom gekozen voor de Nike Calm Slide. Het lijkt net alsof je op wolken loopt met deze slides.”

Tya combineert de Nike Calm Slide met een bijpassende Jordan vissershoed. “De hoed geeft je outfit net dat extraatje! Het ideale item voor op een festival”, aldus Tya.

Sneak Into Summer

Laat je inspireren!

In de Sneakerjagers Sneak Into Summer campagne tonen we je acht verschillende outfits. De volgende fit tonen we je deze zaterdag!

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor alle outfits. Laat je inspireren en vind jouw volgende look bij Nike.