Skip to content
Newsfeed

SKATEDELUXE en Nike werken samen aan de SB Blazer Mid

18 oktober 2021 14:11
SKATEDELUXE en Nike werken samen aan de SB Blazer Mid

SKATEDELUXE heeft op Instagram een preview geplaatst van een nieuwe Nike SB Blazer Mid. De skatestore uit Barcelona heeft deze samen met Nike SB ontworpen.

SKATEDELUXE x Nike SB Blazer Mid

De SB Blazer heeft weinig nieuwe aanpassingen, waardoor het model erg subtiel blijft. Het bovenwerk is gemaakt van suède. Dit materiaal wordt vaak gebruikt op skateschoenen omdat het minder snel slijt.

Het gehele bovenwerk is zwart. Op de zijkanten staan uiteraard de Swooshes. De Swooshes zijn op dit paartje in het wit en gemaakt van leer. Op de neus zit een geborduurde mini Swoosh ook in het wit.

Boven de Swoosh aan de buitenkant zit een grote cirkel met een raster er in. Dit is een abstracte illustratie van de aarde. Deze graphic komt terug op het label bovenaan de tong.

De veters van deze SB Blazer zijn grijs met een zwarte rand. Door de donkere veters vallen de witte elementen nog meer op, waaronder de witte middenzool.

De releasedatum van de SKATEDELUXE x Nike SB Blazer Mid is nog niet bekend. Wil jij dit paartje toevoegen aan jouw eigen sneakercollectie? Houd onze releasekalender dan extra goed in de gaten en volg ons op Instagram voor de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld.

SKATEDELUXE x Nike SB Blazer Mid