Skip to content
Upcoming

Size? X adidas ZX5000 dropt eerste foto’s van nieuwe samenwerking

5 juni 2020 19:30
Size? X adidas ZX5000 dropt eerste foto’s van nieuwe samenwerking

De geruchten gingen al dat Size x adidas opnieuw de samenwerking zouden aangaan, en dit keer is de adidas ZX5000 in een heerlijk nieuw jasje gestopt. En we kunnen met volle trots zeggen dat er bij vele al het schuim in de sneakers staat. Er is gekozen voor een slim herfstachtig kleurenpalet. De Size? crew laat weten dat nog niet alles is en dat we hun in de gaten moeten houden want voor je het weet zijn er een heleboel nieuwe updates. Zouden ze dan ook de adidas ZX10.000 transformeren? Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Size? bestaat dit jaar alweer 20 jaar! Ze vertelden op hun verjaardag dat ze veel exclusieve sneakers zouden droppen en die we snel kunnen verwachten. Size? opende zijn deuren voor het eerst in 2000. Size? staat bekend om de moderne winkels en exclusieve producten die altijd binnen no time uitverkocht zouden zijn.

Size? X adidas ZX5000 / ZX10.000

De heerlijke samenwerking is zeker weten goed gelukt. En zoals velen zeggen, dit lijkt een trefzekere winnaar te zijn. Er is gebruik gemaakt van een slim herfstkleurig pallet die terug is te zien over de gehele sneaker. Natuurlijk kon de Size? branding niet missen, en die zijn gevestigd op de hielen voor extra detailpunten. Ze hebben beide een andere kleur gekregen. Op de foto’s zie je twee verschillende sneakers, het lijkt op de ZX10.000. Deze kunnen we ook verwachten. Maar daar is nog geen verdere informatie over bekend.

Release info

Helaas zijn dit nog maar de eerste foto’s van het paar van de samenwerking Size x adidas, maar een releasedatum is nog niet vastgesteld. Maar zoals Size? crew zegt, houd ze in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Lukematthews_