Skip to content
Newsfeed

size? komt met drie exclusieve New Balance 550’s

16 december 2021 12:00
size? komt met drie exclusieve New Balance 550’s

size? komt in 2022 met drie exclusieve New Balance 550‘s. De paartjes zijn bedekt met het waterbestendige materiaal van Cordura.

Het populaire model komt uit in drie verschillende colorways. Het bovenwerk van één van deze colorways is helemaal lichtgrijs. De branding heeft een lichtblauwe kleur gekregen. De zool is vergeeld voor een vintage uitstraling. Naast dat de kleuren anders zijn, is het materiaal van het bovenwerk ook anders. In plaats van leer wordt er gebruik gemaakt van suède en mesh.

Het bovenwerk van de tweede colorway bestaat uit twee kleuren. Het voorste deel is een lichte crème kleur en het andere deel is in het bruin. De ‘N’ op de zijkant is in het donkerblauw en de ‘550’ in het bruin. De zool van dit paar is zwart.

De laatste colorway bestaat uit drie verschillende kleuren op het bovenwerk. Beige, bruin en donkergroen bedekken het suède en mesh materiaal. De branding op deze sneaker is donkergroen en bruin. Ook deze zool is helemaal zwart.

Deze drie size? exclusieve New Balance 550’s met Cordura hebben nog geen officiële releasedatum. Wil jij één van deze paartjes toevoegen aan jouw collectie? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender in de gaten om geen enkele update over deze drop te missen.

size x New Balance 550
size x New Balance 550