Upcoming

size? bestaat 20 jaar en dit wordt groots gevierd

6 februari 2020 14:48
size? bestaat 20 jaar en dit wordt groots gevierd

Dit jaar bestaat size? 20 jaar en dit wordt groots gevierd! In een video bespraken zij exclusieve releases die zij dit jaar zullen uitbrengen, zoals een samenwerking met adidas. Ook zal er een nieuwe samenwerking met Vans releasen dit jaar.

In het jaar 2000 opende size? dus zijn eerste deuren. size? heeft altijd bekend gestaan om de moderne winkels en ze beschikken over gewilde producten die bijna overal zijn uitverkocht. Door de jaren heen heeft de winkel al vele samenwerkingen gereleased met merken als Nike, adidas en Vans. Ook dit jaar verschijnen er nieuwe samenwerkingen met de twee laatst genoemde.

size? x Vans ‘Three Stages of Punk’ | Closer Look

De gasten van size? zijn groot fan Punk Rock, dus zij wilde een sneaker neerzetten die het begin van punk representeert. In totaal hebben ze drie modellen een make-over gegeven, namelijk de Sk8-Hi, Old Skool en de Slip-on. De Old Skool sneaker representeert de verandering die plaats vond ik de punk wereld. Voor de derde sneaker heeft size? zich laten inspireren door de band Talking Heads uit New York. Zij waren actief van 1974 tot 1991 en zij waren een postpunk band. Wat ook een leuk detail is, is dat alle sneakers die Vans en size? samen uitbrengen zal over oranje Vans branding beschikken.

size?

size? x adidas Originals Superstar | Closer Look

Dit jaar bestaat de adidas Superstar 50 jaar en size? kon het natuurlijk niet laten om hier niks mee te doen. Qua look is er niet superveel veranderd aan de sneaker, maar de sneaker is wel een stuk comfortabeler geworden! Als je de sneaker vanaf de zijkant ziet zal je denken dat het een simpele sneaker is, maar zodra je de sneaker omdraait zal je een binnenkant zien die volledig oranje is van kleur. Natuurlijk zie je nog wel de kenmerkende Three Stripes in een zwarte kleur. Ook is de stitching verwerkt in een oranje kleur. Op het inlegzooltje staat 50/20, aangezien de adidas Superstar 50 jaar bestaat en size? 20 jaar.

size?

size? x adidas Originals Anniversary City Series ‘Liverpool’ | Closer Look

Naast een Superstar zal er ook weer een ‘City Pack’ collab verschijnen tussen adidas. Tien jaar geleden brachten zij ook al een ‘City Pack’ uit en nu tien jaar later weer. Allereerst zal er een ‘Liverpool’ colorway uitkomen. In totaal zullen er zes colorways uitkomen en van de ‘Liverpool’ colorway zullen er 2020 paartjes van uitgebracht worden. De ‘Liverpool’ colorway beschikt over een groene suède basis met gele details. Zo hebben de Three Stripes en de heel tab een gele kleur gekregen.Verder wilde ze nog vrij weinig bekend maken over het ‘City Pack’.

size?
Images by size?

The Turnover