Skip to content
Newsfeed

Sidestep breidt hun sale uit en komt met hoge kortingen

13 januari 2022 14:24
Sidestep breidt hun sale uit en komt met hoge kortingen

Bij Sidestep scoor je nu een hoop sneakers en kleding items in de korting. Zo lopen de kortingen op tot wel 70% en zijn items van merken als Nike, adidas en Converse scherp afgeprijsd. Ook de modellen Nike Air Force 1 Pixel en Fontanka zijn te verkrijgen bij Sidestep. Check snel deze paartjes.

Bij Sidestep shop je de beste sneakers, kleding items en accessoires. Het merk heeft een brede collectie en verkoopt items voor het hele gezin. Daarnaast loopt er nu een sale bij Sidestep waarbij de kortingen oplopen tot wel 70%. Dit is het perfecte moment voor het shoppen van jouw volgende sneaker of winterjas.

Twee opmerkelijke sneakers uit de Sidestep collectie zij de Nike Air Force 1 Pixel en de Air Force 1 Fontanka. Deze modellen halen inspiratie uit de bekende Air Force 1, die dit jaar zijn 40-jarige bestaan viert. De Pixel voegt extra elementen toe aan het klassieke silhouet. Zo heeft de middenzool een Pixel-look waarbij er verschillende elementen op de zool zijn toegevoegd.

De Fontanka is geïnspireerd op de cultuur van Rusland na de Sovjet-Unie. De tussenzool is verhoogd wat het paartje een gedurfde look geeft. Het bovenwerk van de Air Force 1 Fontanka heeft een speelse look en combineert verschillende kleuren en elementen.

Naast de AF1 Pixel en Fontanka shop je nog een hoop andere sneakers bij Sidestep. In de sale vind je een hoop verschillende items, dus vergeet zeker niet een kijkje te nemen.