Skip to content
Staff Picks

Shop nu je herfstoutfits bij Sneakersnstuff

2 september 2022 20:23
Shop nu je herfstoutfits bij Sneakersnstuff

Bij Sneakersnstuff kan jij terecht voor de hipste herfstoutfits. Om jou een goed voorbeeld te geven lichten wij een paar outfits uit van top tot teen. Hierdoor weet je ook gelijke welke sneaker bij welke outfit past. Wil je liever zelf door het SNS assortiment scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakersnstuff herfstoutfits

Outfit 1 ‘Less is more’

Sneakersnstuff herfstoutfits
Sneakersnstuff herfstoutfits

‘Less is more’. Een simpele outfit is soms al genoeg. In de herfst is het belangrijk om verschillende lagen te dragen. In Nederland weet je het nooit, misschien wordt het ’s middags wel twintig graden. In dat geval is een t-shirt onder een trui altijd een must. Deze kan je dan uit doen als je het te warm hebt.

Maak de outfit af met een jeans en een paar Air Max’s en je steelt helemaal de show.

SNS T-shirt
€49,00
thisisneverthat trui
€159,00
ARIES jeans
€349,00
Nike Air Max 95
€169,00

Outfit 2 ‘Comfy chic’

Sneakersnstuff herfstoutfits
Sneakersnstuff herfstoutfits

‘Comfy chic’. Comfort en stijlvol gaan hand in hand door de komst van merken als Daily Paper. Hun joggers zijn extreem comfortabel en maken jouw outfit compleet. Deze bruine colorway is ideaal voor in de herfst.

Ook met een simpel graphic t-shirt sla je de plank nooit mis. Deze passen bij allerlei items waaronder het reversible zebrajasje.

SNS T-shirt
€49,00
HTG jacket
€169,00
Daily Paper Joggers
€89,00
Reebok Beatnik Moc
€129,00

Outfit 3 ‘Back to school’

Sneakersnstuff herfstoutfits
Sneakersnstuff herfstoutfits

‘Back to school’. Verschillende streetwear merken hebben een hoop nettere kleding in hun collecties. Deze items zijn ideaal als je toch dicht bij deze merken wil blijven, maar ook een chiquere kant op wil gaan. Aries heeft een overhemd uitgebracht met hun Temple logo op de linkerborst. Dit overhemd is goed te combineren met de Aidan Pants van Soulland.

Uiteraard hoort er bij deze outfit een paar Dr. Martens loafers. Om de outfit toch wat speelser te maken kan je de Sling Bag van Maharishi toevoegen voor wat extra kleur.

Aries shirt
€225,00
Soulland pants
€195,00
Dr. Martens loafers
€219,00
Maharishi bag
€79,00

Wil jij altijd op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws rondom streetwear? Volg dan ons Instagram account @outfitsbysneakerjagers. Hier houden wij jou dagelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ook kan je onze wekelijkse Sneakerjagers Outfit Picks checken.