Skip to content
Staff Picks

Shop jouw favoriete Nike Blazer bij Nike

24 februari 2022 16:30
Shop jouw favoriete Nike Blazer bij Nike

De Nike Blazer viert dit jaar zijn 50th Anniversary. De sneaker heeft een retro look en heeft in de afgelopen jaren al een hoop colorways gekend. Bij Nike shop je nu jouw favoriete silhouet. Van de Blazer Mid ’77 tot aan de Blazer Low Platform, je vind ze allemaal bij Nike. Bekijk hier onze favoriete picks.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage

Nike Blazer Mid '77 Vintage
Nike Blazer Mid '77 Vintage

We beginnen onze favoriete picks met een vintage paartje voor de dames. De Nike Blazer Mid ’77 Vintage heeft een witte upper en is gemaakt van leer. De Swoosh op het middenpaneel kleurt lichtroze, evenals het logo op de hiel. De neus heeft suède elementen gekregen.

SB Zoom Blazer Mid Premium

Nike SB Blazer Mid Premium
Nike SB Blazer Mid Premium

De SB Zoom Blazer Mid Premium heeft een outdoor look. De upper kleurt beige en is gemaakt van suède en canvas. De neus kleurt zwart, evenals de Swoosh op het middenpaneel. Op de hiel is een Nike SB embleem gezet. Het zigzag patroon op het middenpaneel haalt zijn inspiratie uit de classic hiking footwear.

Nike Blazer Low Platform

Nike Blazer Low Platform
Nike Blazer Low Platform
Nike Blazer Low Platform

De Nike Blazer Low Platform is er eentje voor de dames en heeft een opvallende middenzool. De sneaker heeft een lage fit en kleurt wit. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt hier zwart. Op de neus en op het middenpaneel zijn suède elementen gezet. De tong is van nylon en heeft het Nike logo.

Blazer Mid ’77 Kids

Nike Blazer Mid '77 Kids
Nike Blazer Mid '77 Kids

De Blazer Mid ’77 is een echte classic en is er ook voor de kinderen. Dit paartje heeft een witte upper en is van leer. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst en deze kleurt hier zwart. Ook komen de suède elementen op de neus terug.

Mid ’77 Jumbo dames

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
Nike Blazer Mid '77 Jumbo

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo voor de dames heeft een opvallende look. De sneaker kleurt lichtroze en op het middenpaneel is een grote Swoosh geplaatst. De kraag is van elastisch materiaal en geeft de sneaker een sportieve twist.

Nike SB Zoom Blazer Mid

Nike SB Zoom Blazer Mid
Nike SB Zoom Blazer Mid

De SB Zoom Blazer Mid heeft een basic design en kleurt zwart. Het bovenwerk van de sneaker is van suède en kleurt zwart. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt hier wit. Op de hiel is het Nike logo in het wit gestikt.

Mid ’77 Cozi By Derrick Henry

Nike Blazer Mid '77 Cozi By Derrick Henry
Nike Blazer Mid '77 Cozi By Derrick Henry

De Blazer Mid ’77 Cozi is ontworpen door Derrick Henry en heeft een bijzondere look. Het paartje kleurt beige en heeft een gevlekt motief over het gehele silhouet. De Swoosh op het middenpaneel kleurt wit. Daarnaast kun je de sneaker customizen. Zo kun je de kleuren van de Mid ’77 Cozi aanpassen en kun je jouw eigen initialen op de schoen zetten.

Nike Blazer Mid ’77 Women

Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77

De classic Mid ’77 voor dames heeft een stoere look. De upper is gemaakt van suède en kleurt zwart. De buitenzool heeft een bruine kleur gekregen en geeft de sneaker een gedurfde twist. De Swoosh en hiel tab kleuren wit en zijn van leer.

Mid ’77 Vintage By You

Nike Blazer Mid '77 Vintage By You
Nike Blazer Mid '77 Vintage By You

Voor de creatievelingen onder ons, bij Nike kun je ook jouw eigen sneaker ontwerpen. Met de optie ‘By You’ kies je zelf de colorway van de Blazer Mid ’77 Vintage. Je hebt de keuze uit 13 verschillende kleuren. Ontwerp jouw droom sneaker en zet jouw initialen of geluksnummer op het ontwerp.

SB Zoom Blazer Low Pro GT

Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT
Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT
Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT

De SB Zoom Blazer Low Pro GT is de perfecte skateschoen. De sneaker heeft een lage fit en een verhoogde tussenzool. De upper is van suède en kleurt blauw. De Swoosh kleurt wit en op de hiel is het Nike logo gezet. Op het label op de tong zien we het GT, Grant Taylor, embleem terugkomen.

Nike Blazer Mid ’77 Next Nature

Nike Blazer Mid '77 Next Nature
Nike Blazer Mid '77 Next Nature

We sluiten onze favoriete picks af met de Blazer Mid ’77 Next Nature. De sneaker heeft een classic silhouet en kleurt wit. De Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart, evenals de logo’s op de tong en hiel. Dit paartje is onderdeel van de ‘Move To Zero’ campagne van Nike. Dit houdt in dat het paartje gemaakt is met gerecyclede materialen.

Dit zijn een aantal van onze favoriete Nike Blazer picks. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.