Skip to content
Staff Picks

Shop jouw favoriete Christmas gifts bij Nike

16 december 2021 09:30
Shop jouw favoriete Christmas gifts bij Nike

De feestdagen staan alweer om de hoek en dit betekent cadeau shopping! Bij Nike shop je jouw favoriete kerstcadeaus. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje voor jouw tante of een nieuwe sneaker voor je opa, bij Nike shop je de beste gifts. Wij hebben alvast onze favoriete cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Nike ACG Karst rugzak

Nike ACG Karst Rugzak
Nike ACG Karst Rugzak

Het eerste item uit onze favoriete picks, is deze ACG rugzak. De tas kleurt zwart en heeft bronze accenten. De rugtas heeft een ruim opbergvak en is gemaakt van polyester en nylon. De tas is onderdeel van de ‘All Conditions Gear’ collectie, wat bekend staat om hun weerbestendige items.

Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX

Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 3 GORE-TEX

De eerste sneaker uit onze favoriete picks, is deze Pegasus Trail 3 gemaakt van GORE-TEX. Dit materiaal is ademend en weerbestendig. Het paartje kleurt groen met zwart en oranje accenten. De middenzool kleurt matzwart en combineert goed met de details op de upper. Kortom, deze weerbestendige sneaker is het ideale cadeau voor jouw sportieve oom of tante.

Nike Air Max 90 Premium

Nike Air Max 90 Premium
Nike Air Max 90 Premium
Nike Air Max 90 Premium

Deze verlours sneaker heeft een chique look en heeft ‘Lucky Charms’ om de kraag heen. De Air Max 90 kleurt blauw en heeft een zachte upper. Aan de ketting op de kraag zijn verschillende bedels te vinden. Deze kleuren zilver en komen onder andere in de vorm van het Nike logo, een schoenendoos en het jaar 1990.

Sportswear Therma-FIT Legacy

Nike Sportswear Therma Fit
Nike Sportswear Therma Fit

Dit reversible jack kleurt blauw en geel. De jas is op twee manieren te dragen en is licht gevoerd. Op de rug is het Nike logo gedrukt in het wit. Deze komt ook op de borst terug. Daarnaast heeft het jack een capuchon en is het item gemaakt van gerecyclede polyester vezels.

Sportswear Tech Fleece jack

Nike Sportswear Tech Fleece

Het Tech Fleece jack van Nike is het perfecte cadeau. Het jack kleurt olijfgroen en heeft een rits aan de voorzijde. Het jack houdt je goed warm en is daarnaast ook erg flexibel. Het item komt in een aantal andere colorways en is goed te combineren met de Nike Tech Fleece broeken.

Classic Rugtas Kids

Nike Classic Rugzak kids
Nike Classic Rugzak kids

Deze vrolijke rugzak voor de kinderen heeft een opvallende print. Het item kleurt blauw en heeft een Safari stippenprint. Op de voorzijde is een vak met rits gezet. Ook aan de binnenkant van de tas zijn er meerdere vakken te vinden. Deze zijn ideaal voor het opbergen van kleine items. Ook dit item is te vinden in de gifts collectie bij Nike.

Nike Sportswear Club hoodie kids

Nike Sportswear Club hoodie kids
Nike Sportswear Club Hoodie kids

Ook dit item is geschikt voor de kids. Het item kleurt felblauw en is ook in andere kleuren te verkrijgen. De hoodie heeft een relaxed fit. Op de borst is het Nike logo in het wit gestikt. De trui is gevoerd met fleece en heeft een zachte feel. Kortom, het ideale cadeau voor tijdens de feestdagen.

ACG Therma-FIT ‘Wolf Tree’ Fleece vest

ACG Therma-FIT 'Wolf Tree' Vest
ACG Therma-FIT 'Wolf Tree' Vest

Bij de Nike Gifts vind je ook dit ACG Therma-FIT vest. Het item heeft een ‘Wolf Tree’ print en valt onder de ‘All Conditions Gear’ collectie. Het item haalt zijn inspiratie uit Ijsland en heeft een opvallende print. Het vest is gemaakt van 100% gerecyclede polyestervezels.

Nike ACG Therma-FIT hoodie

Nike ACG Therma-FIT hoodie
Nike ACG Therma-FIT hoodie

Ook voor de heren is er een geschikte ACG item. Deze blauwe hoodie heeft op de borst het Nike logo gestikt. Ook komt het ACG logo hierop terug. Het item is gemaakt van gerecyclede materialen en kleurt ‘Deep Royal’. Bij de capuchon zijn trekkoorden te zien. Deze helpen bij het verstellen van de capuchon.

Blazer Mid ’77 SE D

Nike Blazer Mid '77 SE D
Nike Blazer Mid '77 SE D

Als laatste hebben we deze Blazer Mid’s. Deze sneaker heeft een hoge fit en kleurt grijs met rood en zwart. Op de hiel is het Nike logo in het wit gestikt. De Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart en combineert goed bij de hiel. De mudguard bij de neus heeft een donkere grijze kleur gekregen en is van suède.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks. Mocht je liever zelf door de gifts bij Nike scrollen, klik dan op de knop hieronder. Bestel je vandaag je cadeaus nog, zijn deze zeker op tijd binnen voor de feestdagen.