Skip to content
Staff Picks

Shop je winteroutfits nu met de Foot Locker sale

23 december 2021 21:00
Shop je winteroutfits nu met de Foot Locker sale

Op zoek naar de perfecte winteroutfit? Dan ben je bij Foot Locker op het juiste adres. Tijdens de Foot Locker Winter sale shop je een hoop items met kortingen die oplopen tot wel 50%! Van Nike hoodies tot aan New Balance sneakers, bij de sneakerstore vind je ze allemaal. Wij laten zien hoe jij deze sale items kunt combineren in een perfecte winteroutfit.

Foot Locker Sale

Outfit 1: Jumpman Brown

We starten onze eerste outfit voor de dames. De ‘Jumpman Brown’ look bestaat uit een bruine cargobroek en een gecropte off-white hoodie. Beide items zijn van het merk Jordan en kunnen mooi gecombineerd worden met een Nike Bucket Hatt.

Nike Buckethat
Nike Buckethat

Outfit 2: Fashion on da Track

Met de ‘Fashion on da Track’ geef jij een sportieve look een stijlvolle twist. Combineer een Banlieue Trackpant met een adidas Ninja hoodie. Beide items zijn volledig zwart met witte accenten en hebben het merklogo op de heup en borst gestikt. Combineer de kledingitems met de adidas ZX 2K Boost en maak je outfit compleet.

adidas ZX 2K BOOST
adidas ZX 2K BOOST
Foot Locker Sale

Outfit 3: Loose Fitting

Nike Icon Clash Cuffed Jogger
Nike Icon Clash Cuffed Jogger

Vervolgens hebben wij de ‘Loose Fitting’ outfit voor de dames. Combineer de Puma Re.Gen damesjack met een comfortabele joggingbroek van Nike. De joggingbroek kleurt roze en is bij de heupen in het zwart gezet. Geef de outfit een extra boost met de Blazer Low Platform aan je voeten.

Nike Blazer Low Platform
Nike Blazer Low Platform
Foot Locker Sale

Outfit 4: Green Forest

Met onze laatste outfit voor de heren, combineren wij een Puma Pullover met een Nike cargobroek. De pullover is gemaakt van dikke materialen en is te verstellen met de trekkoorden en rits. Combineer de look met de Nike Crater Impact om de ‘Green Forest’ look af te maken.

Nike Crater Impact
Nike Crater Impact
Foot Locker Sale
Foot Locker Sale

Tot zo ver onze samengestelde outfits met de sale items van Foot Locker. Op de website vind je nog een hele hoop andere afgeprijsde artikelen waarmee jij de perfecte winteroutfits kunt samenstellen. Wil je liever zelf door de Foot Locker Sale heen scrollen? Klik dan op knop hieronder!