Skip to content
Staff Picks

Shop je favoriete zomerlooks nu bij Snipes

6 augustus 2022 18:09
Shop je favoriete zomerlooks nu bij Snipes

Het overkomt iedereen weleens, je wilt nieuwe outfits scoren, maar je weet niet precies wat je zoekt. Om dit gehele proces wat makkelijker te maken vind je op de Snipes Shop the Look pagina de beste samengestelde outfits.

Hierdoor kan jij de hele look scoren of alleen de pieces die je mooi vindt. Wij hebben alvast onze favoriete zomerlooks op een rijtje gezet, zodat jij de komende zomermaanden nog met wat frisse nieuwe looks kan overbruggen.

Skate Style

Skate Style

We trappen het lijstje af met een klassieke skaterlook. De outfit begint off-white gekleurde 5-panel cap. Op de voorkant van de pet zit een blauwe ‘S’ gemaakt van het zachte, harige terry cloth materiaal.

De witte Carhartt WIP tee heeft subtiele blauwe branding op de linkerborst. Het blauwe denim van de jean shorts matched mooi met de blauwe details van de outfit. De blauwe met witte DC Manteca 4’s maken de look compleet.

All Over Snakeskin Look

All Over Snakeskin Look

Bij deze look neemt de roze snakeskin set van 9N1M Sens de voorgrond. Dit wordt gecombineerd met een witte sporttop van Karl Kani, gouden accessoires en ovalen shades. Een lila paar Converse Chuck Taylor All Stars maakt de outfit af.

Athleisure

athleisure look

Met deze athleisure look kom je zowel stijlvol als comfortabel voor de dag. De top is een frisse witte Pegador tee met een groene opdruk. Een grijs paar Champion joggers geeft de outfit een sportieve look. Op deze afbeelding wordt de look afgerond met een roze paar Air Max plus, maar deze look zou ook zeker goed staan met een wit paar Air Max 97’s.

Athleisure

athleisure look womens

We hebben ook een zomerse athleisure look voor de dames. De groene top en sweatpants van de Snipes Essentials kledinglijn nemen de voorgrond in deze outfit. Sneakers van Karl Kani ronden deze outfit af. Hoewel deze sneakers in pastelkleuren is bekleed, zou een volledig wit paar hier ook goed bijpassen.

Comfy

comfy

In deze comfortable outfit worden zachte pastelkleuren gecombineerd met een strak paar witte sneakers. De babyblauwe Pegador hoodie is voorzien van subtiele logo op de borst, met nog een logo op de rug.

Onder de hoodie vind je een geel paar shorts van Lacoste. De look wordt afgerond met een wit paar sneakers. Hierbij zou je kunnen gaan voor een wit paar Nike Air Max 90’s, Air Force 1’s of een klassieke Stan Smith.

Beach Look

Beach Look

Strand of zwembad outfits hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. In deze outfit wordt een roze bikini set gedragen met een matchende Snipes Essential Sweatshorts.

Essentials Fit

Essentials Fit

Deze zomerse outfit kleurt voornamelijk limoen groen. Het t-shirt heeft een oversized fit en wordt gecombineerd met een wit ondershirt. Net als de top, kleuren de Essentials Sweatpants limoen groen. Het paar wordt weer afgerond met een wit paar sneakers.

Crème

Crème look

In deze look worden verschillende off-white en crème tonen gemixt. De tee is de off-white kleurende Snipes Essential Oversized tee. Corduroy Pegador Sweatpants combineren mooi met het t-shirt en hebben een cuff onderaan de broekspijp. De high-top Karl Kani sneakers maken de outfit compleet.

Karl Kani Look

Karl kani look

De outfit begint met een klassieke Snipes logo hoody. De denim shorts zijn van Karl Kani en zijn voorzien van een grote logo print op de voorkant. Deze is verzekerd met de iconische BB Simon Belt. Ten slotte, wordt de outfit afgemaakt met een grijs paar New Balance’s.

Earth Tones

fall look

We sluiten het lijstje af met een outfit voor de wat donkerdere zomerdagen. De look bestaat uit een Nike turtleneck met een earth tone jas. Ook de broek is zwart, waarna de outfit wordt afgemaakt met een witte sneaker.

Dit waren onze favoriete outfits van de Snipes Shop the Look pagina. Wil jij liever zelf door de outfits scrollen? Klik dan up de button hieronder:

Voor meer informatie over outfits en sneakers kun je onze nieuwspagina in de gaten houden. Vergeet ons niet te volgen op Instagram voor het laatste streetwear en sneaker nieuws.