Skip to content
Newsfeed

Shop geselecteerde kids items met korting bij PUMA

15 maart 2022 11:26
Shop geselecteerde kids items met korting bij PUMA

Vandaag, 15 maart 2022, komt PUMA met een nieuwe sale voor de kleinste onder ons. Met de code PUMAKIDS, krijg je 25% korting op geselecteerde kids artikelen. De code is alleen vandaag, 15 maart 2022, geldig. Scoor dus snel de items voor je dochtertje of zoontje!

Je krijgt 25% korting op geselecteerde items. Het aanbod is vrij groot en bevat allemaal verschillende artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld een gehele outfit samenstellen van een T-shirt, tot aan de sneakers. Wil je een schattig item? Of misschien wel iets stoers? Geen probleem, voor elk kind zit er iets bij!

Er zijn verschillende collecties in de sale, denk hierbij aan FRUITMATES en SMILEY WORLD. Deze collecties bevatten prints waar je gelijk een smile van op je gezicht krijgt en je kinderen ook! Want wie wilt er nou niet een fruitmaatje?

Vergeet niet dat de code PUMALOVE alleen vandaag, 15 maart 2022, geldig is! Neem een kijkje voor het gehele overzicht op de website en scoor de items snel via onderstaande button! Wanneer je de code aan je winkelwagen toevoegt krijg je 25% korting.