Skip to content
Staff Picks

Shop de women Jordan collectie bij Nike

18 oktober 2021 14:29
Shop de women Jordan collectie bij Nike

De Jordan collectie bij Nike heeft een hoop geschikte items voor de dames. Zo vind je hier een hoop toffe kleding items als hoodies, shirts en de Air Jordan 1 Low’s. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal picks voor je geselecteerd.

Jordan Flight Women collectie

De Jordan collectie staat onder andere bekend om zijn befaamde sneakers. Van Air Jordan 1’s tot aan de AJ 11’s, de naam Jordan is geen onbekende bij Nike liefhebbers. Ook heeft de naam zijn eigen kleding items. Deze is voor zowel de dames als de heren verkrijgbaar en heeft een breed aanbod. Om je een beetje door de Jordan damescollectie heen te helpen, hebben we een aantal van onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Jordan Heritage broek

De Jordan Heritage broek is met zijn stoere uiterlijk een geschikte broek bij iedere outfit. De broek is gemaakt van stevige keperstof en heeft meerdere zakken. De koordjes bij de enkels zijn verstelbaar en op de zak op de linkerbeen is het Jumpan logo afgedrukt.

Jordan Heritage broek dames
Jordan Heritage broek €99,99
Jordan Heritage broek dames

Heritage t-shirt met opdruk

Dit opvallende t-shirt uit de Jordan Heritage collectie is een goede toevoeging aan jouw outfit. Het shirt heeft een opdruk met verschillende details van Michael’s professionele tenues en de logo’s van het Jordan brand. Het item bestaat uit 75% biologisch katoen en heeft een ruimvallende fit.

Jordan Heritage shirt dames
Jordan Heritage shirt dames €34,99
Jordan Heritage shirt dames

Essentials fleecebroek

Een goede fleecebroek is een must voor iedere kledingkast. Deze Flight Essentials broek is niet alleen erg comfortabel, met zijn lichte kleur en minimalistische opdruk is het item ook makkelijk te dragen onder vele outfits. Daarnaast is het Flight label op het bovenbeen gestikt. De broek is gemaakt van zwaargeborsteld materiaal en is in vier verschillende kleuren beschikbaar.

Jordan Flight Fleecebroek
Jordan Essentials Fleecebroek €79,99
Jordan Flight Fleecebroek

Jordan x Aleali May Crew shirt

In samenwerking met styliste en model Aleali May heeft het kledingmerk meerdere items uitgebracht. De kleding items uit deze colelctie zijn geïnspireerd door de Filipijnse roots van de familie. De designs combineren moderne en klassieke stijlen en dit is goed terug te zien in dit Crew shirt. Het shirt heeft een stoer uiterlijk en heeft het Jordan logo op de rits en kraag.

Jordan x Aleali May crew shirt
Jordan x Aleali May Crew Shirt €109,99
Jordan x Aleali May crew shirt
Jordan x Aleali May collectie

Air Jordan 1 Low

In het rijtje mag natuurlijk geen passende sneaker ontbreken. De AJ 1 Low heeft een tijdloos design en is met zijn witte colorway overal mee te combineren. Het silhouet is bestaat uit leer en op de hiel is het wing logo gestikt. Ook is het Jumpman logo op de tong te zien.

Air Jordan 1 low wit
Air Jordan 1 Low €109,99
Air Jordan 1 Low wit

Essentials Fleece hoodie

Deze zwarte fleece hoodie heeft een minimalistisch design en heeft een wit Flight logo op de linkerborst gestikt. De hoodie heeft een ruimvallende fit en heeft een elastische band aan de onderkant.

Jordan Essentials Fleece hoodie
Essentials Fleece hoodie €79,99
Jordan Essentials Fleece hoodie

Jordan Crossbody tas

De crossbody tas is een ideale tas om spullen als telefoon, portemonnee en sleutels in kwijt te kunnen. Het tasje is niet al te groot van formaat en heeft meerdere vakjes. De tas is gemaakt van syntethisch leer met rubber.

Jordan Crossbody tas zwart
Crossbody zwart €39,99
Jordan Crossbody tas zwart

Legging zwart

Een goede legging is een must-have. De Jordan legging heeft een zwarte colorway en een witte opdruk. Het kledingitem is gemaakt van soepel en flexibel materiaal en is ideaal om in te sporten. Op het linkerbeen is het Jumpman logo gedrukt.

Jordan legging dames
Jordan legging €49,99
Jordan legging dames

Utility beanie zwart

Deze warme beanie is ideaal voor de komende wintermaanden. Op de voorkant van de beanie is het Jumpman in het goud gezet. De muts is ook in de kleuren wit en grijs verkrijgbaar en op de achterkant is een Jordan label gestikt.

Jordan Utility Beanie
Jordan Utility Beanie €29,99

Jumpman sport-bh lichtblauw

Om onze picks af te sluiten, hebben we deze Jordan Jumpman sport-bh. Het item heeft een lichtblauwe kleur en het Jumpman logo in het wit op de borst. Het top heeft een medium ondersteuning en verwijderbare pads. Ideaal voor tijdens je work-out. Ook is de sport-bh voor 75% gemaakt uit gerecyclede polyestervezels.

Jordan Jumpman Sport bh
Jordan Jumpman Sport-bh €34,99
Jordan Jumpman Sport bh
Jordan Jumpman Sport bh

Hierbij een aantal picks uit de Jordan Woman collectie. Op de website van Nike vind je nog een hoop items zoals deze dus neem zeker een kijkje. Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook om meer van dit soort nieuwtjes te lezen. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en stay up-to-date!