Skip to content
Events

Shop de tofste items van PUMA uit de Black Friday Sale

14 november 2021 23:59
Shop de tofste items van PUMA uit de Black Friday Sale

Binnenkort is het Black Friday en dit viert PUMA met hoge kortingen. Zo shop je op de website van PUMA de tofste items met kortingen die oplopen tot wel 30%.

Black Friday PUMA

Van 15 november 2021 tot en met 24 november 2021 shop je op de website van PUMA met hoge kortingen voor Black Friday. De feestdag komt uit Amerika en neemt plaats op 26 november. In de aanloop hier naar toe heeft PUMA zijn kortingen verdeeld over een aantal dagen.

PUMA Black Friday

De sale is geldig op geselecteerde artikelen. Om je een inzicht te geven in de geselecteerde items, hebben wij een top 10 samengesteld van onze favoriete picks. Deze kun jij tijdens Black Friday scoren voor een laag prijsje.

PUMA Essentials

We starten de Black Friday sale met de Essentials collectie. Met de kortingscode BASIC shop je de items uit deze collectie met 20% korting. De code is geldig vanaf 15 november 2021 en duurt tot en met 16 november 2021.

PUMA Black Friday
PUMA Essentials

1. Essentials herenshirt met Logo

Het eerste Essential item uit onze favoriete picks, is dit bordeaux rode herenshirt. Het shirt heeft een comfortabele pasvorm met het PUMA logo op de borst geprint.

2. Essentials Logo Cropped T-shirt

Voor de dames hebben wij dit cropped T-shirt in een lichtroze kleurtje. Ook op dit item is het Puma logo in het wit gestikt.

PUMA Essentials
PUMA Essentials

3. Essentials Hoodie

Natuurlijk mag een comfortabele hoodie niet bij onze favoriete picks ontbreken. Deze lichtblauwe hoodie heeft ‘PUMA’ op de borst geschreven en is met de BASIC kortingscode makkelijk af te rekenen.

Winter Collectie

Na de PUMA Essentials is het de beurt aan de items uit de Winter Collectie. Ook deze items ontvangen 20% korting met de code WINTER en is geldig vanaf 17 november 2021. De code is te gebruiken tot en met 18 november 2021.

PUMA Black Friday

4. Carina Mid Winterised

De Puma Carina Mid Winterised is een perfect paartje voor de winter. De schoen heeft een leren upper in zwart jasje. Op het middenpaneel en tong is het Puma logo in het goud. Daarnaast heeft het paartje een warme binnenvoering om je voeten lekker warm te houden tegen de kou.

Carina Mid Winterised
Winter Collectie

5. Oversized Donsjack

De PUMA Oversized Donsjack is dik opgevoerd en stopt net onder de knieën. Het model heeft een verhoogde kraag en een capuchon. Daarnaast is het PUMA logo op de borst te vinden en kunnen de zijkanten van de jas open en dicht gemaakt worden met knopen.

Oversized Donsjack
PUMA Black friday

PUMA Schoenen

Daarnaast zullen ook de schoenen van PUMA hoge kortingen ontvangen. Vanaf 19 november 2021 tot en met 21 november 2021 kun jij met de code SNEAKER jouw paartjes met 20% korting scoren. De code is alleen geldig op geselecteerde schoenen van PUMA. Deze zijn te vinden op de website.

PUMA Black Friday

6. Smash Buck

PUMA Schoenen

De Smash Buck is een echte eyecatcher en haalt zijn inspiratie uit verschillende tennisschoenen. Het bovenwerk heeft een donkerblauw kleurtje gekregen en is voornamelijk gemaakt van suède. De PUMA golf op het middenpaneel deelt dezelfde kleur blauw en is gemaakt van leer. De zolen zijn wit en matchen met het PUMA logo op het middenpaneel.

PUMA Schoenen
Black Friday PUMA

7. Mirage Mox Mono

PUMA Schoenen

Vervolgens hebben wij de Mirage Mox Mono in een licht kleurenschema. Het paartje is opgebouwd uit mesh en suède en haalt zijn inspiratie uit de hardloopschoenen uit de jaren ’70. Het model heeft een futuristisch design en kan zowel gedragen worden tijdens het hardlopen als gecombineerd worden met dagelijkse outfits.

PUMA Schoenen
PUMA Schoenen

Black Friday Week

Van 22 november 2021 tot en met 24 november 2021 loopt de korting op en ontvang je niet 20, maar 30% korting! De kortingscode BLACKWEEK is dan toe te voegen op een hoop artikelen en shop je de leukste items voor een laag prijsje. De code is geldig op bijna alles, behalve op de geselecteerde items en exclusieve artikelen.

PUMA Black Friday

8. GYM Medium Duffeltas

Voor het sporten is natuurlijk een stevige sporttas nodig. Deze duffeltas van PUMA heeft meerdere zakken om je spullen in kwijt te raken en heeft ook meerdere schouderbanden om de tas te dragen. Het item is makkelijk te vinden op de website van PUMA en kan ook met de BLACKWEEK kortingscode afgerekend worden.

GYM Medium Duffeltas

9. Oversized Hoodie

Een ander tof item die jij met de BLACKWEEK kortingscode kunt scoren, is deze oversized hoodie. De hoodie heeft een off-white basis met het PUMA logo op de borst gestikt. Het logo is reflecterend en geeft licht in het donker. Ook de veter bij de capuchon heeft reflecterende accenten gekregen waardoor het item een echte eyecatcher is.

PUMA oversized hoodie
PUMA oversized hoodie

10. Energy evoKNIT Sporthoodie

Onze laatste favoriete pick uit de Black Friday sale van PUMA is deze opmerkelijke sporthoodie. Het item is opgebouwd met evoKNIT technologie en heeft een technisch ontwerp gekregen. Op de borst is het witte PUMA logo gedrukt en het jack heeft een soepele pasvorm.

Energy evoKNIT Sporthoodie

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Black Friday Sale van PUMA. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscodes toe te voegen om van de kortingen te profiteren. Wil je liever zelf door website van PUMA scrollen? Klik dan op de knop hieronder.