Skip to content
Staff Picks

Shop de FIFA World Cup 2022 tenues nu bij adidas

7 september 2022 09:57
Shop de FIFA World Cup 2022 tenues nu bij adidas

De FIFA World Cup van 2022 staat bijna om de hoek en adidas heeft samen met verschillende landen een aantal tenues gepresenteerd. Om jou alvast voor te bereiden op het kampioenschap delen wij onze favoriete en verkrijgbare kits met jou. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

Let op: een aantal kits moeten nog uitkomen en zullen in het begin van november releasen.

1. Spanje 22 Uitshirt

We trappen het overzicht met onze tien favoriete adidas FIFA World Cup kits met het Spaanse uitshirt. Het t-shirt is lichtblauw en heeft een bijzonder patroon aan de voorkant. Hierdoor wordt het shirt wat speelser en valt het Spaanse logo ook wat meer op.

De prijs van het shirt is €90,-.

adidas fifa world cup spanje
spanje uitshirt 22

2. Mexico 22 Thuisshirt

Het thuisshirt voor Mexico valt goed op. Het t-shirt is in het groen en heeft op de borst een donkergroene print. De adidas branding is in het rood en valt hierdoor extra op. Door rood en groen te combineren komen de kleuren van de vlag goed naar boven.

Het t-shirt kost €90,-.

adidas fifa world cup mexico 22 thuisshirt
mexico 22 thuisshirt

3. Zweden 22 Thuisshirt

Het Zweedse thuisshirt voor dit jaar is vrij simpel. Het gehele t-shirt is in het geel en aan de zijkant van de shirts zijn lichtblauwe en donkerblauwe accenten. Door de gele basis valt de Zweedse vlag op de borst wel goed op.

Het t-shirt kost €90,-.

adidas fifa world cup 22 zweden thuisshirt
zweden 22 thuisshirt

4. Argentinië 22 Uitshirt

Het Argentijnse uitshirt werd een groot onderwerp op social media onder een hoop voetbalfans. Het voetbaltenue bestaat uit verschillende paarse tinten met witte accenten. Op de voorkant zit een vuur print, wat voor wat speelsheid zorgt.

De prijs van het shirt is €140,-.

argentinie adidas fifa world cup 22 uitshirt
argentinie 22 uitshirt

5. Duitsland 22 Thuisshirt

We sluiten het overzicht met de FIFA World Cup 22 kits bij adidas af met het Duitsland 22 Thuisshirt. Dit t-shirt brengt de Duitse mentaliteit goed naar boven. Het shirt is wit en heeft een zwarte streep door het midden van de borst lopen. Ook de drie adidas strepen op de schouder zijn zwart. Aan de kraag zitten rode en gele accenten.

Het t-shirt kost €90,-.

adidas fifa world cup 22 duitsland thuisshirt
duitsland 22 thuisshirt

De aftrap van het WK 2022 zal op zondag 20 november 2022 te zien zijn. Het toernooi duurt een maand met de finale op zondag 18 december. Hou ook onze nieuwspagina in de gaten voor meer sport collecties!